Heb je er geen? Dan maak je er een!

Minder grijs en grauw, meer tuinen. Geen plek is geen excuus. Want een tuin kan overal zijn. Op de stoep, op je fiets, op het balkon, op het dak, aan een lantaarnpaal, op de boekenkast, rondom het bushokje, op de brievenbus. Zelfs waar het eigenlijk onmogelijk lijkt. Het enige wat je nodig hebt is een beetje moed en verbeeldingskracht. En het juiste materiaal.

Een tuin is de perfecte plek om te ontspannen, tot jezelf te komen, te genieten van het leven, je groene vingers weer te laten werken en je hoofd effe uit te zetten. Heb jij geen tuin-tuin? Ook daar hebben we een oplossing voor! Want overal kan een tuin zijn, daar geloven we bij HORNBACH heilig in.

Overal kan een tuin zijn 5 | HORNBACH

Ga zelf aan de slag!

Plant een handvol narcissen in dat gat in de stoep voor je huis. Aan je balkon hang je een plantenbak. En de krat op die fiets daar, heb je daar al eens iets groens in gezet? Stukken gezelliger. Een lantaarnpaal met wat groen, maar ook dat ene grijze plekje bij jou in de straat kan wel wat versiering gebruiken met bloemen, planten, mos of wat gras. Behoefte aan nog meer inspiratie?

  • Overal kan een tuin zijn 1 | HORNBACH
  • Overal kan een tuin zijn 2 | HORNBACH
  • Overal kan een tuin zijn 4 | HORNBACH
van

En, heb jij een idee in je hoofd? Ben je er helemaal klaar voor om het uit te werken? Kom dan bij ons langs, online of in de vestiging… We hebben meer dan 1.800 plantensoorten, 25 soorten potgrond, ruim 1.700 bloempotten en plantenbakken én zo’n 500 stuks tuingereedschap. Met 120.000 artikelen kunnen we jou dus altijd helpen.

Zo maken we samen van jouw tuin, die misschien dan wel geen officiële tuin is, de allermooiste! Want overal kan een tuin zijn.

Ben jij er klaar voor? Aan de slag dan! Want er is altijd wat te doen…

Start jouw tuinproject