Zelf je tuinmeubelen van steigerhout maken

Na het harde werk ultiem genieten in de tuin? Bouw een tuinmeubel van steigerhout en neem het direct in gebruik! Met steigerhout en pallets zijn de mogelijkheden eindeloos. Zaag, boor en timmer tot je tevreden bent. Geef er je eigen draai aan!

Maak jij een steigerhouten tafel, kast of bank? Steigerhout is robuust, stevig en het is makkelijk materiaal om mee te werken. Lees hier meer over steigerhout en steigerbuizen. Lees ook de veiligheidsinstructies (PDF, 2.440 KB) goed door. En ga daarna zelf aan de slag met de handleidingen!

Alle handleidingen op een rijtje

Steigerhouten loungebank ligstoel Jackie | HORNBACH

Pallet loungebank Jackie

Haal het jetset-leven naar je eigen tuin. De extravagante loungebank verspreidt een bijzondere charme. De ligstoel staat stevig op de grond, maar als je erop ligt, ben je in de zevende hemel. Met een praktische plek voor je Piña Colada, Caipirinha of ...

Jackie zelf maken? Maak de loungebank in 12 stappen! (PDF, 14.267 KB)

Steigerhouten eettafel, tuintafel Bud | HORNBACH

Steigerhouten tafel Bud

Wie graag met vrienden feest, heeft een tafel nodig die niet wiebelt of omvalt. Een steigerhouten tafel waarop in elke situatie en bij alle weersomstandigheden kan worden vertrouwd. Met Bud kan het feest beginnen!

Bud zelf maken? Maak de tafel in 9 stappen! (PDF, 11.956 KB)

Steigerhouten tafel, kast, salontafel, bijzettafel Tim | HORNBACH

Fruitkist salontafel Tim

Van fruitkisten tot bijzettafel: Tim! Ideaal om je drankje op te zetten of je zonnebril in op te bergen tijdens jouw ontspanmoment in de tuin.

Tim zelf maken? Maak de salontafel in 4 stappen! (PDF, 7.890 KB)

Steigerhouten tafel, tuintafel James | HORNBACH

Steigerhouten tafel James

Altijd en overal tot je dienst, ook buiten. De optimale allweather-tafel. Een tafel voor buiten moet weer en wind kunnen trotseren. James heeft alle eigenschappen die daarvoor nodig zijn. Eenvoudig, maar absoluut betrouwbaar. Op hem kan je bouwen.

James zelf maken? Maak de tafel in 8 stappen! (PDF, 13.830 KB)

Steigerhouten loungebank, strandkorf Bill | HORNBACH

Steigerhouten loungebank Bill

Met steigerhouten loungebank Bill heb je een echte blikvanger in je tuin. Heerlijk buiten ontspannen met op het kleine bijzettafeltje plek genoeg voor al je zomerbenodigdheden.

Bill zelf maken? Maak de loungebank in 16 stappen! (PDF, 12.537 KB)

Steigerhouten bank, tuinbank Terence | HORNBACH

Steigerhouten bank Terence

Gewoon een stevige bank. Ook als het er hard aan toegaat. En de perfecte aanvulling op tafel Bud: samen vormen ze een goed op elkaar ingespeeld team dat een goede stemming verspreidt en elk feest verrijkt. Perfect voor je zomerfeest buiten!

Terence zelf maken? Maak de bank in 8 stappen! (PDF, 16.093 KB)

Steigerhouten bank, tuinbank Lisa | HORNBACH

Steigerhouten bank Lisa

Is er iets comfortabeler voor buiten dan een uitnodigende bank? Met opbergruimte eronder. Fruitkisten willen nu eenmaal het liefste in de natuur zijn - bijvoorbeeld als bank onder een appelboom.

Lisa zelf maken? Maak de bank in 13 stappen! (PDF, 12.059 KB)

Steigerhouten kast Bruce | HORNBACH

Steigerhouten kast Bruce

Mooi, eigenzinnig, onverwoestbaar. Onze outdoor-kast heel vele facetten. Beslis zelf hoe je de vakken bij Bruce wilt ordenen. Ongeacht hoe je hem maakt: je kan ieder moment rekenen op Bruce.

Bruce zelf maken? Maak de kast in 22 stappen! (PDF, 14.032 KB)

Steigerhouten loungeset Samy | HORNBACH

Steigerhouten loungeset Samy

Follow your beat! Ontspan met coole muziek. Al bij het ernaar kijken ontspant men. Deze ontspannende loungeset heeft de beat - evenals een windscherm, een zonnedak en een variabele bescherming tegen inkijk. Daarmee kan je de buitenkant zelf vormgeven.

Samy zelf maken? Maak de loungeset in 24 stappen! (PDF, 17.411 KB)

Steigerhouten steigerbuis barkruk Sophie | HORNBACH

Steigerhouten barkruk Sophie

De perfecte tegenhanger van tafel James. Qua hoogte precies goed om je een mooi plekje te geven aan de tafel. Steigerhouten barkruk Sophie heeft een solide karakter en blijft in elke situatie kalm en gebalanceerd! Ook als het heel erg slecht weer is.

Sophie zelf maken? Maak de barkruk in 8 stappen! (PDF, 10.186 KB)

Steigerhouten kast, bbq wagen Jamie | HORNBACH

Pallet barbecuewagen Jamie

De barbecueseizoen-opener. Zodat je alles bij de hand hebt, wat je nodig hebt om te barbecueën. Rol gewoon al je gereedschap naar de juiste plek en dan kan je lekker gaan barbecueën.

Jamie zelf maken? Maak de barbecuewagen in 14 stappen! (PDF, 15.148 KB)

Steigerhouten steigerbuis brandhoutstandaard Woody | HORNBACH

Steigerbuis haardhout-opslag Woody

Alles wat Woody bewaart, wordt verstookt. Hijzelf blijft altijd hetzelfde. Onverwoestbaar. Hij is ontworpen om ruimte te besparen, daarom kan je je brandhout hoog naar boven stapelen. En heb je links en rechts nog plek voor Jamie en Bruce.

Woody zelf maken? Maak de haardhout-opslag in 5 stappen! (PDF, 7.328 KB)

Steigerhouten steigerbuis doel Lukas | HORNBACH

Steigerbuis voetbaldoel Lukas

Laat voetbalharten sneller kloppen: ideaal om met de kids een paar ballen te schieten op het doel. De extra kick: niet iedereen heeft dit in zijn tuin staan, zeker niet zelfgemaakt. Met steigerbuis voetbaldoel Lukas heb je in ieder geval een voltreffer!

Lukas zelf maken? Maak het voetbaldoel in 4 stappen! (PDF, 11.153 KB)