Wij gebruiken cookies om het winkelen bij HORNBACH gemakkelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie
x

Actueel

Actueel prospektelager 1

HORNBACH Folders

Hier vind je alle actuele project- en themafolders van HORNBACH. Blader door een folder naar keuze! Afgebeelde artikelen met een kleine oranje winkelwagen kun je direct vanuit de folder bestellen.

Actueel kmp zweet het eruit 2 2018 nl cms2 0 2400x1600 zonder

Zweet het eruit!

Hoe staat het met jouw stress-level? Loop je rood aan bij de berg appjes die binnen komen? Gezeik op je werk? Wij roepen heel Nederland op: Zweet het eruit! En start nú je zomerproject.

HORNBACH 00.ProfiService logo zwart 2400x1600

ProfiService: Voor de échte professionele vakman

De bouwmarkt? Die ken jij als je broekzak. Jij als professional weet waarvoor je komt. Tijd is voor jou geld en daarom breng je die er het liefst zo min mogelijk door. Speciaal voor vakmannen zoals jij is er de HORNBACH ProfiService.

Actueel ps 2018 juli 2400x1600px

ProjectShow

Kom langs bij onze ProjectShow Tegels leggen van 20-07-2018 t/m 25-08-2018 bij jouw HORNBACH-vestiging! We leggen je uit hoe je zelf een vloer van grootformaat tegels legt.

Actueel kwp 2400x1600px

Kinderwerkplaats

Speciaal voor HORNHACH helden in de dop is er in alle HORNBACH-vestigingen een Kinderwerkplaats! Waar kleine doe-het-zelvers lekker kunnen knutselen, timmeren en bouwen. Terwijl jij op je gemak inkopen doet.

Actueel goaltje maken 2018 2400x1600px

Maak een goal!

Het WK in Rusland is achter de rug en wat zijn er mooie goals gemaakt! Vanuit heel Nederland stroomden de inzendingen binnen van grote en kleine voetballers. Stuk voor stuk prachtige goals, maar vijf inzendingen sprongen er uit. Kijk en oordeel zelf!

Actueel de gouden hamer winnaar 2018 hornbach

De Gouden Hamer 2018

Bloed, zweet en tranen heeft het ze gekost. 14 finalisten streden om de titel van aller-, aller-, allerbeste klusvader van Nederland! Benieuwd naar de winnaar? Kijk snel verder!

Actueel kaercher sp 2400x1600px

HORNBACH Schoonmaakproject

Soms is je tuin, terras of woonkamer zo vreselijk vies dat een schoonmaakdoekje en een reguliere stofzuiger echt niks meer uithalen. Vooral buiten vraagt schoonmaken vaak om grof geweld. Niet erg, want wij zijn dol op daadkrachtige en ingrijpende maatregelen!

Actueel laagste prijs bij hornbach consumentenbond

Laagste prijs Consumentenbond

We roepen het niet alleen, we maken het ook waar: de Consumentenbond bevestigt wederom dat HORNBACH de laagste prijs heeft! Wacht dus niet op aanbiedingen. Bij ons kun je altijd rekenen op de laagste prijsgararantie.

Actueel HORNBACH's Reclame klassiekers

HORNBACH's reclame klassiekers

Kun je ook geen genoeg krijgen van onze campagnes? We hebben de allermooiste voor je op een rij gezet.

Actueel dr wraf bij hornbach

Dokter Wraf

Wist je dat je bij HORNBACH voor een prikkie naar de dierenarts kunt? Dokter Wraf houdt maandelijks een inloopspreekuur en werkt met voordelige tarieven. Kijk snel wanneer de dierenarts naar jouw HORNBACH-vestiging komt!

Actueel gartenaktuell 2018 2400x1600px

TuinIdee

Kom langs bij onze TuinIdee-stand ‘Urban gardening’ van 07-07-2018 t/m 25-08-2018 bij jouw HORNBACH-vestiging! Leer alles over hoe je een vakantieparadijs creëert in eigen tuin en hoe je dat gevoel extra lang vasthoudt!

Actueel meister polar 2400x1600px

Als tweede uit de test!

Radar testte zes verschillende soorten latexverf. Onze bestseller HORNBACH Meister Polar wit was de goedkoopste en scoorde een mooie tweede plaats!

Actueel Woonwerelden Herfst

Woonwerelden voorjaar 2018

Toe aan een nieuw interieur maar je weet niet hoe je dit kan aanpakken?

We laten je zien hoe de ruimtes in je huis rust en geborgenheid kunnen uitstralen, terwijl je interieur ondertussen tijdloos en stijlvol is ingericht.
We helpen je graag bij een mix die helemaal bij jou past.

Bekijk hier de nieuwste trends en laat je inspireren!

Actueel samenwerkingen 2400x1600px

Samenwerkingen

Samen bouwen aan mooie projecten, dat doen we bij HORNBACH het liefst. Denk je dat wij een goede fit zijn? Neem dan contact met ons op!

naar boven