Verlanglijst 0 Winkelwagen 0

Belangrijk: Verruimde openingstijden vestigingen m.i.v. 11 juni. Houd rekening met langere levertijden bij online bestellingen. Alle informatie vind je hier.

Wooninspiratie

Wooninspiratie 2020 . HORNBACH

De nieuwste en mooiste woontrends van het voorjaar van 2020, dié vind je bij HORNBACH! Ga voor een frisse start en breng de nieuwste trends in huis. Lichte en zachte pasteltinten staan dit voorjaar bij jou centraal. Onze designers en interieurdeskundigen volgen alle ontwikkelingen op de voet. Laat je inspireren en maak je interieur compleet. Lees snel verder!

Leestijd 2 min.

De nieuwste trends - Voorjaar 2020

De allernieuwste woontrends en leukste ideeën voor jouw interieur vind je bij HORNBACH! Wij volgen actuele én opkomende interieurtrends op de voet. In het voorjaar van 2020 laat je je inspireren door de zachte lichte pasteltinten van de lente. Planten komen in elk interieur terug. Haal dus meer groen in huis en geniet van jouw eigen Urban Jungle!

Ons ijzersterke team van designers, inrichtingsdeskundigen en kleurspecialisten werkt het hele jaar door om uitnodigende en stijlvolle concepten voor je samen te stellen. Elk seizoen weer! En het mooiste? Alle producten en benodigdheden die je ziet vind je in onze Onlineshop en in jouw dichtstbijzijnde vestiging. Zelf aan de slag gaan is nog nooit zo makkelijk geweest - dát is de missie van HORNBACH!

Industrieel - Botanical Beauty

We gaan terug naar de 'roots'. Letterlijk. Woonwereld Botanical Beauty gebruikt planten als stijlvolle decoratie: in potten, als print op het behang en als basistint in je interieur. Levendige planten groeien erop los. Daar tegenover staan stoere grijze tinten van harde materialen. Een mix tussen industriele streigerbuizen, ruw (steiger)hout en véél planten. Saai is anders!

Ontdek meer over Botanical Beauty

Woonwereld Botanical Beauty HORNBACH
Kamerplanten kopen? Bestel eenvoudig online!

Landelijk - Back to Nature

In de lente ga je naar buiten, maar met deze woonwereld ervaar je het buitengevoel gewoon vanuit de woonkamer. Hoe je dat doet? Met gedimde simpele kleuren en natuurlijke texturen. En houd vooral dat rauwe randje. Dat doet de natuur ook. De focus ligt op natuurlijke materialen zoals hout, steen, wol, en (nep)bont. Laat kleine details achterwege, deze heb je niet nodig! Creëer liever in plaats daarvan wat extra ruimte.

Ontdek meer over Back to Nature

Woonwereld Back to Nature HORNBACH

Scandinavisch - Happy Hours

Stel je eens voor: een woning vol met kleur. Daar word je toch vrolijk van! Óf je wordt knettergek. Maar daar hebben we bij woonwereld Happy Hours iets op bedacht. Geniet van alle kleuren van de regenboog, maar dan een tikkeltje lichter en zachter. Pasteltinten, yes! De meubels houd je eenvoudig en minimalistisch. Op z'n Scandinavisch. De details in de decoratie maken je woning speels en interessant! Wat moet het heerlijk zijn om met deze vrolijke, lichte en zachte tinten de dag te beginnen!

Ontdek meer over Happy Hours

Woonwereld Happy Hours HORNBACH

Modern - Take it Easy

Zacht, warm en gezellig, dat is de Take it Easy woonwereld. Hier kun je écht tot rust komen. Als je tenminste niet afgeleid raakt van alle verschillende texturen die de aandacht stelen! Glanzend koper en glinsterende zijde worden afgewisseld met mat fluweel en donzige stoffen. Alles nodigt uit om aan te raken.

Ontdek meer over Take it Easy

Woonwereld Take it Easy . HORNBACH
Raamdecoratie kopen? Bestel eenvoudig online!

Projecten die ook interessant kunnen zijn

naar boven

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij HORNBACH gemakkelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie

x