Verlanglijst 0 Winkelwagen 0

Wooninspiratie

wohnwelten herbst 2019

De nieuwste en mooiste woontrends van 2019 vind je bij HORNBACH! Onze designers en interieurdeskundigen volgen alle ontwikkelingen op de voet, en brengen elk seizoen stijlvolle concepten om jou te inspireren. Ook in het najaar helpen wij jou om ideeën op te doen en alles te vinden wat je nodig hebt om jouw interieur compleet te maken. Lees snel verder!

Leestijd 2 min.

De allernieuwste woontrends en leukste ideeën voor jouw interieur vind je bij HORNBACH! Wij volgen actuele én opkomende interieurtrends op de voet, om jou te inspireren en helpen met jouw droominrichting. Ons ijzersterk team van designers, inrichtingsdeskundigen en kleurspecialisten werkt het hele jaar door om uitnodigende en stijlvolle concepten voor je samen te stellen. Elk seizoen weer!

En het mooiste? Alle producten en benodigdheden die je ziet vind je in onze Onlineshop en in jouw dichtstbijzijnde vestiging. Zelf aan de slag gaan is nog nooit zo makkelijk geweest - dát is de missie van HORNBACH!

De nieuwste trends - Najaar 2019

Scandinavisch Perfect Day | HORNBACH

Scandinavisch - Perfect Day

Hoe zou de perfecte dag eruitzien? Vriendelijk en licht, dát zijn de bouwstenen van Perfect Day. Waan je in Scandinavische sferen in je eigen huis, met een interieur dat altijd in evenwicht is. De complete basis voor een perfecte dag – jij zorgt voor de rest!

Ontdek meer over Perfect Day

Industrieel Urban Jungle | HORNBACH

Industrieel - Urban Jungle

Levendige kleuren en sterke contrasten zetten de toon van Urban Jungle. Groene planten, in combinatie met inspiratie uit de natuur, geven jouw interieur een bruisend gevoel en energieke uitstraling. Ideaal om bij te komen en weer op te laden!

Ontdek meer over Urban Jungle

Landelijk Wonderful Home | HORNBACH

Landelijk - Wonderful Home

Wonderful Home is gevormd rondom sterke kleuren en robuuste materialen. Een samenspel van licht en donker geeft dit landelijke design jouw ruimtes een spannend en stoer karakter. Zoek je stabiliteit en rust? Je vindt het in deze stijl.

Ontdek meer over Wonderful Home

Modern Get Together | HORNBACH

Modern - Get Together

Tegenpolen die elkaar perfect aanvullen, daar staat Get Together voor. Hard en zacht, licht en donker, koel en warm. De contrasterende elementen in dit design brengen rust en harmonie in jouw huiskamer. Heerlijk om in te wonen én ontspannen!

Ontdek meer over Get Together

Raamdecoratie kopen? Bestel eenvoudig online!

Projecten die ook interessant kunnen zijn

naar boven

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij HORNBACH gemakkelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie

x