0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 01-12-23 om 15:17 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Keuken inspiratie

Keuken inspiratie

Met het ruime assortiment keukens die HORNBACH biedt, vind je altijd een design of variant tegen de beste prijs. Stel uit ons assortiment jouw droomkeuken samen!

De moderne keuken van vandaag de dag is meer dan alleen een plek waar je komt om te koken. De trend gaat weer richting het gemoedelijke en een individuele woonkeuken met een open uiterlijk, welke er toch modern moet uitzien. Maar voor iedereen is de perfecte keuken natuurlijk een kwestie van persoonlijke smaak.

Met het ruime assortiment keukens die HORNBACH biedt, vind je altijd een design of variant tegen de beste prijs. Stel uit ons assortiment jouw droomkeuken samen!

Materiaalcontrasten

Kies bijvoorbeeld voor spannende materiaalcontrasten met hout en metaal. Door oppervlakken van geborsteld RVS en aluminium te combineren met fronten van houtimitaties, bijvoorbeeld acaciahout met een duidelijk zichtbare houtnerf, ontstaat een spannende contrast.

Een perfect verlichte werkruimte en levendige kleuren op de muur maken het plaatje compleet. Elektroapparatuur op werkhoogte zorgen voor optimale ergonomie en fraaie kranen en andere accessoires voeren het design tot in detail door.

Werken zonder je rug te belasten

Voldoende loopruimte, goed toegankelijke werkvlakken en kasten en korte routes zijn kenmerken voor een keuken die vanuit ergonomisch oogpunt goed is ingericht. Hieronder handige tips.

  • hoog ingebouwde apparatuur, bijvoorbeeld oven, magnetron, vaatwasser en dergelijke
  • in hoogte verstelbaar werkoppervlak
  • ergonomisch gevormde grepen
  • lades in plaats van deuren
  • Vouwliftdeuren voor bovenkastjes bieden veel hoofdruimte

De hoogte van het werkblad en de apparatuur in de keuken dienen afgestemd te worden op de persoon die het meest in de keuken bezig is. Als dat verschillende personen met een verschillende lichaamslengte zijn, moet een goede middenweg gevonden worden. Als bij jou thuis mindervalide personen gebruik maken van de keuken, moet bij het inrichten van de keuken uiteraard ook rekening worden gehouden met hun behoeften.

Maak gebruik van de HORNBACH Keukenstudio

Laat je inspireren door onze vier woonwerelden – Country, Modern, Trend en Romance. Alles klopt, alle onderdelen zijn perfect op elkaar afgestemd en altijd up-to-date. Ontdek slimme concepten voor je nieuwe keuken met sfeervolle combinaties van kleuren en materialen. Ontdek de keukenontwerpen en nieuwste keukentrends van HORNBACH.

Alles uit één hand

Laat je nieuwe keuken plannen door één van onze vakkundige medewerkers uit de HORNBACH Keukenstudio. Deze medewerker plant jouw complete keuken, hoe groot of hoe klein deze ook is. Met een uitgebreid assortiment, flexibele vormgevingselementen en functionele keukenapparatuur laat je jouw droomkeuken verwezenlijken.

Liever zelf aan de slag? Ontdek de projecten!

Projecten die ook interessant kunnen zijn

naar boven