Service

Verfmengservice

Verfmengservice

Het HORNBACH mengsysteem omvat meer dan 1.000.000 kleuren, mengbaar met meer dan 20 verven en behoort daarmee tot de beste internationale mengsystemen van de markt. Reden genoeg om jouw favoriete kleur bij jouw HORNBACH vestiging te laten mengen!

Muurverf, lak, beits en nog veel meer in de door jou gewenste kleur! In het HORNBACH Verfmengcentrum kun je meer dan 20 producten in meer dan een miljoen kleurentinten laten maken. En dat in alle gangbare hoeveelheden (emulsieverven vanaf 1 liter, lakken en vernissen vanaf 375ml). Daarmee behoort ons verfmengsysteem tot de beste mengsystemen van de internationale markt.

Binnenkleuren, houtbeitsen, vernis, lak, gevelverf, pleister- en creatieve kleuren: wij mengen de gewenste kleur voor ieder project! En wanneer gewenst mengen we de verf zelfs met trendy metallic- en glamoureffecten. Snel, gemakkelijk, ongecompliceerd en direct mee te nemen. Door de exacte samenstelling van tinten kunnen we jouw kleuren ook jaren later nog kleurgetrouw namaken!

Verf mengen: in de vestiging

Laat je door experts adviseren en meng de door jou gekozen kleur. Hoe kan je dit het beste doen? Laat jouw verf in de vestiging mengen en neem het direct mee!

Jouw voordelen in één oogopslag:

  • Europa's beste mengsysteem.
  • Meer dan 20 producten in ruim één miljoen kleuren.
  • Kleuren ook nog jaren later laten namengen. Bewaar hiervoor de kleurcode op het deksel van de verf.
  • Verhuur van kleurenwaaiers.
  • Gratis proefmonsters in de vestiging.
  • Deskundig advies.

Let op!

Om technische redenen komt de weergave van een kleur op een beeldscherm niet 100% overeen met de werkelijkheid. Daarom raden wij je aan om de door jou gewenste kleur niet op de computer maar aan de hand van een origineel voorbeeld, bijv. met een kleurenwaaier, te bepalen.

Mengverf kan niet retour gestuurd of geruild worden.

Services die ook interessant zijn