Muurverf, lak, beits en nog veel meer in de door jou gewenste kleur! In het HORNBACH Verfmengcentrum kun je meer dan 20 producten in meer dan een miljoen kleurentinten laten maken. En dat in alle gangbare hoeveelheden (emulsieverven vanaf 1 liter, lakken en vernissen vanaf 375ml). Daarmee behoort ons verfmengsysteem tot de beste mengsystemen van de internationale markt.

Binnenkleuren, houtbeitsen, vernis, lak, gevelverf, pleister- en creatieve kleuren: wij mengen de gewenste kleur voor ieder project! En wanneer gewenst mengen we de verf zelfs met trendy metallic- en glamoureffecten. Snel, gemakkelijk, ongecompliceerd en direct mee te nemen. Door de exacte samenstelling van tinten kunnen we jouw kleuren ook jaren later nog kleurgetrouw namaken!

Verf mengen; online of in de vestiging

Laat je door experts adviseren en meng de door jou gekozen kleur. Hoe kan je dit het beste doen? Kies uit een van de volgende opties:

Jouw voordelen in één oogopslag:

  • Europa's beste mengsysteem.
  • Meer dan 20 producten in ruim één miljoen kleuren.
  • Kleuren ook nog jaren later laten namengen.
  • Verhuur van kleurenwaaiers.
  • Gratis proefmonsters in de vestiging.
  • Deskundig advies.

Online verf mengen

Zo werkt 't:

Stap 1. Kies het soort verf

In ons Verfmengcentrum heb je de keuze uit diverse verven, zoals muurverf & pleister, beitsen, lakken, gevelverf en vloercoatings.

Stap 2. Bepaal de inhoud

Kies de gewenste hoeveelheid verf.

Stap 3. Kies de gewenste kleur

Jouw favoriete kleur vind je in de kleurenwaaiers of kleurmonsterkaarten die je kan vinden bij de verfafdeling bij jouw dichtsbijzijnde HORNBACH vestiging.

Let op!

Om technische redenen komt de weergave van een kleur op een beeldscherm niet 100% overeen met de werkelijkheid. Daarom raden wij je aan om de door jou gewenste kleur niet op de computer maar aan de hand van een origineel voorbeeld, bijv. met een kleurenwaaier, te bepalen.

Stap 4. Bestel eenvoudig online

Voer de kleurcode* van je gewenste kleur in (zonder de toevoeging RAL, NCS, etc.), voeg je product toe aan je winkelmandje en laat de verf eenvoudig thuisbezorgen!

*Sommige kleuren kunnen om technische redenen bij bepaalde producten niet gemengd worden. Indien de door jou gewenste kleur niet gemengd kan worden, voer je een nieuwe kleurcode in.
Let op: dit artikel is speciaal voor jou gemaakt. Om deze reden heb je geen herroepingsrecht en geen retourrecht.

Kom je tekort?

Wij kunnen je verf ook jaren later nog precies op kleur namengen. Bewaar de kleurcode op de deksel van de verf. Zo kun je altijd dezelfde kleur opnieuw laten mengen.

Services die ook interessant zijn