0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 03-12-23 om 14:27 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

HORNBACH Ruimteplanner

HORNBACH Ruimteplanner

Schreeuwt je huis om verandering? En ben je klaar om aan de slag te gaan maar weet je niet precies hoe? Geen probleem! HORNBACH heeft nu de Ruimteplanner waarbij je eenvoudig verschillende ruimtes kunt inrichten.

Elke kleur en elke patroon heeft invloed op de beleving van een ruimte. Het is daarom belangrijk dat de look-and-feel goed aansluiten bij jouw behoeften. Ga je voor rustige pastelkleuren, een stoer en robuuste look of juist voor prints en patronen zoals bloemen en strepen? Ook de vloer is bepalend hoe je een ruimte ervaart. Niet alleen de kleur maar ook het materiaal heeft een bepaalde uitstraling. Zo hebben laminaat, vinyl of parket allemaal hun eigen eigenschappen.

Maak een planning voor je slaapkamer, woonkamer of keuken en ga aan de slag! Met de gratis Ruimteplanner heb je de ideale en ondersteunende tool voor je project. Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag en probeer verschillende kleuren verf of behang uit. Pas naar smaak een vloer van laminaat, vinyl of parket toe en ga er voor! Maak er jouw project van.

De voordelen van de HORNBACH Ruimteplanner:

 • Probeer elke kleur muurverf uit.
 • Pas de laatste behangtrends toe.
 • Bekijk verschillende vloeren.
 • Voeg ook nieuwe deuren toe.
 • Upload je eigen interieurfoto.

Kortom, een handige tool om je inspiratie op los te laten gaan of juist om geïnspireerd te worden. Ideaal en eenvoudig!

Nieuw in de HORNBACH Ruimteplanner

Ontdek vooraf hoe jouw huis er achteraf uit zal zien. Upload je eigen foto's naar de HORNBACH Ruimteplanner en ontwerp je vloeren!

HORNBACH Ruimteplanner | HORNBACH!

Bekijk hoe het werkt

Hoe werken de HORNBACH Ruimteplanner pictogrammen?

 • 
				Verlanglijst

  Verlanglijst

  Wil je op je gemak verschillende ruimtes inrichten en op een later tijdstip verder kunnen gaan? Dat kan! Sla je project eenvoudig op in de verlanglijst en ga de volgende keer verder met waar je gebleven was. Op deze manier gaat er niks verloren.

 • 
				Zoom functie

  Zoom-functie

  Met de zoom-functie kun je verschillende details dichterbij halen. Bijvoorbeeld bij een vloer met een houtnerfpatroon of een behang met veel details. Zo krijg je nog beter inzicht op de producten binnen je project.

 • 
				Deel

  Deel

  Deel je project onder je vrienden en familie op Social Media zoals Twitter, Facebook of E-Mail.

 • 
				Print

  Print

  Heb je de ruimte af zo als je hem hebben wilt? Print hem uit en neem je project mee naar jouw dichtstbijzijnde HORNBACH vestiging. Zo heb je alles bij de hand.

 • 
				Twee verschillende opstellingen

  Twee verschillende opstellingen

  Met deze functie kun je eenvoudig een ruimte met twee verschillende opstellingen bekijken. Vergelijk de vloeren en muren met elkaar en sla je favoriet op in je lijst.

 • 
				Volledig scherm

  Volledig scherm

  Is het zicht op de ruimte niet groot genoeg? Met deze functie kun je de HORNBACH Ruimteplanner op volledig scherm zien en gebruiken.

Projecten die ook interessant zijn

naar boven