0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 765 - 78 90 - 00
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 30-11-22 om 07:32 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Elke kleur en elke patroon heeft invloed op de beleving van een ruimte. Het is daarom belangrijk dat de look-and-feel goed aansluiten bij jouw behoeften. Ga je voor rustige pastelkleuren, een stoer en robuuste look of juist voor prints en patronen zoals bloemen en strepen? Ook de vloer is bepalend hoe je een ruimte ervaart. Niet alleen de kleur maar ook het materiaal heeft een bepaalde uitstraling. Zo hebben laminaat, vinyl of parket allemaal hun eigen eigenschappen.

Maak een planning voor je slaapkamer, woonkamer of keuken en ga aan de slag! Met de gratis Ruimteplanner heb je de ideale en ondersteunende tool voor je project. Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag en probeer verschillende kleuren verf of behang uit. Pas naar smaak een vloer van laminaat, vinyl of parket toe en ga er voor! Maak er jouw project van.

De voordelen van de HORNBACH Ruimteplanner:

  • probeer elke kleur muurverf uit
  • pas de laatste behangtrends toe
  • bekijk verschillende vloeren
  • voeg ook nieuwe deuren toe
  • upload je eigen interieurfoto

Kortom, een handige tool om je inspiratie op los te laten gaan of juist om geïnspireerd te worden. Ideaal en eenvoudig!

Nieuw in de HORNBACH Ruimteplanner

Ontdek vooraf hoe jouw huis er achteraf uit zal zien. Upload je eigen foto's naar de HORNBACH Ruimteplanner en ontwerp je vloeren!

HORNBACH Ruimteplanner | HORNBACH!

Bekijk hoe het werkt

Hoe werken de HORNBACH Ruimteplanner pictogrammen?

Projecten die ook interessant zijn

naar boven
HORNBACH