Service

Montageservice

Montageservice

Soms heb je gewoon geen tijd om zelf de handen uit de mouwen te steken. Of een project is zo groot dat je wel wat hulp kunt gebruiken. Via de HORNBACH Montageservice huur je professionals in voor jouw project.

Wij voeren de volgende projecten voor je uit

Professionals voor jouw project

De HORNBACH Montageservice helpt jou met projecten waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken. Of dat nou is omdat het project te groot is om alleen aan ta pakken of dat het gaat om werkzaamheden die je als particulier niet zelf mag uitvoeren. Of het nou gaat om het installeren van je nieuwe keuken of het aanleggen van je tuin, wij zorgen ervoor dat je ook met die projecten aan de slag kunt. De bij de Montageservice aangesloten professionals helpen je met alle montage- en installatiemogelijkheden. Vakkundig, stipt en professioneel.

 • Wij zijn jouw contractpartner. Dat betekent dat we je helpen en ondersteunen bij het hele traject.
 • De garantie op het project loopt via HORNBACH.
 • Vooraf een eerlijke en duidelijke prijsbepaling.
 • Er wordt een vaste prijs voor het opmeten van de locatie gerekend. De opmeetkosten worden later verrekend met de montage.
 • Betrouwbare en overzichtelijke afspraken.
 • Erkende en door ons gecontroleerde vakmensen uit jouw regio zorgen voor een nette en professionele uitvoer van jouw project.

Zo werkt 't

1. Advies en keuze

Je krijgt van onze deskundige medewerkers in de vestiging nuttige informatie over de producten en services rondom jouw project. Samen met onze specialist maak je in de vestiging een afspraak om het project te laten opmeten.

2. Opmeten bij jou thuis

Onze montagepartner beoordeelt de situatie bij jou thuis en meet alles op. De opmeetkosten worden met de montage verrekend.

3. Offerte met vaste prijs

Op basis van de meting door de montagepartner wordt er door onze deskundige medewerker een offerte op maat gemaakt met een vaste prijs voor het project. De offerte wordt besproken en indien nodig aangepast zodat het precies voldoet aan jouw wensen en eisen.

4. Professionele uitvoering

Een door ons erkende en gecontroleerde montagepartner gaat met jouw project aan de slag! Jij hoeft alleen nog maar het project goed te keuren als het project is afgerond. En misschien een kopje koffie aan te bieden tijdens het project.

Contact met de Montageservice

Geef bij je aanvraag de volgende informatie aan:

 • reden van het contact* (bijvoorbeeld algemene informatie, advies, opmeetverzoek)
 • gegevens over je dichtstbijzijnde HORNBACH vestiging*
 • persoonlijke gegevens (aanhef, titel, voornaam*, achternaam*)
 • adres (straat, huisnummer, toevoeging, postcode, plaats)
 • contactgegevens (e-mailadres*, telefoonnummer, mobiel nummer)

Deze gegevens hebben wij nodig om je aanvraag te kunnen verwerken. Je gegevens stuur je naar jouw dichtstbijzijnde vestiging. Informatie daarover vind je in onze privacyverklaring.

Als we je aanvraag hebben ontvangen zal een medewerker van de door jou gekozen vestiging zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contactgegevens

Heb je vragen over de Montageservice, wil je meer informatie of wil je er gebruik van maken? Neem dan contact op met de Montageservice! In dit overzicht vind je de contactgegevens van de voor jouw dichtstbijzijnde HORNBACH-vestiging.

Contact met de Montageservice van jouw vestiging
Montagepartner worden?

Wil je montagepartner worden? Of wil je weten wat de voordelen voor jou als professional zijn en wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan even contact op via: montageservice-nl@hornbach.com of bekijk hier de belangrijkste voordelen voor jou als professional.

Services die ook interessant kunnen zijn