Door drukte kan de bezorging langer duren. Onze vestigingen zijn weer geopend.

0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Advies

Wij zorgen voor het werk en jij kunt aan de slag!

Leestijd 2 min.
Teaser Montagepartner 2400x1600px

Word montagepartner! Geen gedoe meer met lange administratieve processen, lastige offertes en de zekerheid dat je snel je geld krijgt.

HORNBACH is op zoek naar jou!

Wij zoeken montagepartners voor professionele projecten. Projecten van HORNBACH klanten die te groot of complex voor hen zelf zijn en waar ze een liever een professional voor inschakelen. Jou dus!

Ben je geïnteresseerd? Neem voor meer informatie contact op met jouw ProfiAdviseur!

De voordelen van montagepartner worden:

Alle voordelen op een rijtje:

  • Zekerheid van betaling - Na het uitvoeren van de werkzaamheden en een juiste oplevering van het project betalen wij jou uit, ook als de klant niet betaald.
  • Betaling - Bij een juiste oplevering van het project betalen wij zonder dat je een factuur hoeft te sturen binnen 3 werkdagen de werkzaamheden aan jou uit!
  • Extra klanten zonder reclame - Jij krijg extra klanten, zonder dat je daarvoor zelf hoeft te investeren in reclame.
  • Niet voor niets rijden naar een bouwlocatie - De opmeetafspraak krijg je betaald als er geen vervolgopdracht uit voort komt.
  • Geen lastige offertes meer opstellen - Wij nemen het opstellen en bewerken van offertes van je over.
  • Geen facturen maken voor de klant - Wij nemen de facturen richting de klant op ons, zodat jij je daar niet druk om hoeft te maken.

naar boven

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij HORNBACH gemakkelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie

x