0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 02-12-23 om 07:32 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Wij zorgen voor het werk en jij kunt aan de slag!

Wij zorgen voor het werk en jij kunt aan de slag!

Word montagepartner! Geen gedoe meer met lange administratieve processen, lastige offertes en de zekerheid dat je snel je geld krijgt.

HORNBACH is op zoek naar jou!

Wij zoeken montagepartners voor professionele projecten. Projecten van HORNBACH klanten die te groot of complex voor hen zelf zijn en waar ze een liever een professional voor inschakelen. Jou dus!
Ben je geïnteresseerd? Neem voor meer informatie contact op met jouw ProfiAdviseur!

De voordelen van montagepartner worden:

  • Zekerheid van betaling - Na het uitvoeren van de werkzaamheden en een juiste oplevering van het project betalen wij jou uit, ook als de klant niet betaalt.
  • Betaling - Bij een juiste oplevering van het project betalen wij zonder dat je een factuur hoeft te sturen binnen 3 werkdagen de werkzaamheden aan jou uit!
  • Extra klanten zonder reclame - Jij krijgt extra klanten, zonder dat je daarvoor zelf hoeft te investeren in reclame.
  • Niet voor niets rijden naar een bouwlocatie - De opmeetafspraak krijg je betaald als er geen vervolgopdracht uit voort komt.
  • Geen lastige offertes meer opstellen - Wij nemen het opstellen en bewerken van offertes van je over.
  • Geen facturen maken voor de klant - Wij nemen de facturen richting de klant op ons, zodat jij je daar niet druk om hoeft te maken.

Ontdek meer van de ProfiService!

naar boven