ProfiService: Voor de échte professionele vakman

Profiservice . HORNBACH

De bouwmarkt? Die ken jij als je broekzak. Jij als professional weet waarvoor je komt. Tijd is voor jou geld en daarom breng je die er het liefst zo min mogelijk door. Speciaal voor vakmannen zoals jij is er de HORNBACH ProfiService. Via de HORNBACH ProfiService bieden we service op maat voor de professional. Met deze ProfiService bespaar je tijd én geld. Of je nu ZZP’er in de bouw bent of werkt voor een klein bouw- en onderhoudsbedrijf, wij staan voor je klaar!

Veelgestelde vragen over coronamaatregelen

Wat zijn de openingstijden van HORNBACH voor ProfiKlanten?

Onze vestigingen zijn weer geopend volgens de gebruikelijke openingstijden. Kijk hier voor meer informatie.

Toegang tot de Profi-ingang is alleen mogelijk op vertoon van je ProfiCard. Binnen gelden nog steeds strikte veiligheidsmaatregelen, zoals het dragen van een mondkapje en het houden van 1,5 meter afstand. Ook is het gebruik van een winkelwagen verplicht.

Moet ik mijn ProfiCard meenemen als ik bij HORNBACH naar binnen wil?

Om toegang te krijgen tot de Profi-ingang heb je een ProfiCard nodig. Indien je niet in het bezit bent van een ProfiCard, kun je de bouwmarkt betreden via de reguliere ingang. Kijk hier voor meer informatie.

Kunnen ProfiKlanten gebruik maken van de services van HORNBACH zoals de zaagservice en verfmengservice?

Ja, alle services zijn beschikbaar.

Wat houdt de ProfiService van HORNBACH precies in?

De ProfiService van HORNBACH is een compleet pakket aan diensten waarmee de bouwmarkt bouwprofessionals, zoals aannemers, schilders en loodgieters ondersteund. Via de ProfiService biedt HORNBACH professionele klanten alles wat zij nodig hebben om tijd en geld te besparen. Zo kun je als Profi rekenen op een vast aanspreekpunt in de bouwmarkt – jouw ProfiAdviseur – met verstand van zaken. Ook heb je als ProfiKlant een eigen servicebalie voor snelle service en kun je betalen op rekening. Kijk voor alle voordelen hieronder.

Kan ik ProfiKlant worden bij HORNBACH?

Bouwprofessionals kunnen ProfiKlant worden bij HORNBACH. Denk aan schilders, aannemers en loodgieters. Zij kunnen zich hier aanmelden. Voor het inschrijven heb je een uittreksel van de Kamer van Koophandel nodig die niet ouder is dan drie maanden.

De voordelen van een ProfiCard