0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 06-12-23 om 19:29 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
ProfiService

Hovenier

Hovenier

Onkruid vergaat. Dankzij jou. Want als jij je handen vuil maakt komt er schoon werk uit. Wij staan aan jouw kant en zorgen ervoor dat je alles krijgt wat je nodig hebt om je bedrijf te laten bloeien.

Jij laat geen gras over projecten groeien.

Jij houdt de tuin van je klanten in toom en zorgt voor het groen in tuinen en parken. Terrassen en tuinpaden horen net zo veel bij je werk als bloemen, perken en bomen. Om jou de ruimte te geven om je op je werk te concentreren, zorgen wij voor de rest. Met een persoonlijk aanspreekpunt, projectadvies en nog veel meer: de HORNBACH ProfiService. Voor professionals zoals jij!

De juiste werkkleding voor jou

Als je projecten uitvoert in parken, bossen of grote tuinen, dan heb je vaak zware machines nodig. Bij werk met de kettingzaag staat veiligheid voorop.

Zet veiligheid voorop en kies de juiste beschermende werkkleding. Met comfortabele werkkleding en kwalitatieve bescherming kan je ernstig letsel voorkomen! Het biedt je tegelijkertijd voldoende bewegingsvrijheid en houdt je in de winter ook nog eens warm. Naast een goede kettingzaag mag je nooit besparen op goede beschermende kleding. De kleding met snijbescherming van Kübler Workwear is van de allerhoogste kwaliteit. KWF-gecertificeerd zelfs.

Maak een slimme tuin!

Gazon maaien, planten bewateren, alles moet op het juiste moment. Een tuin is veel werk. Daarnaast moeten veel van de taken op tijd gedaan worden, ook al heeft je klant op dat moment geen tijd. In dit geval kun je je klant een investering in een slimme tuin aanbevelen met SMART HOME by hornbach! Dan wordt het gras gemaaid wanneer dat moet, en niet wanneer iemand er tijd voor heeft.

De besproeiing verloopt ook automatisch. Er worden geen taken vergeten, omdat niemand eraan hoeft te denken. Alle taken in de tuin kunnen via de smartphone worden geregeld en gemonitord. Zo wordt tuinwerk leuk!

Het grootste assortiment voor jouw tuinproject!

Sierbestrating

Randen en palissaden

Gazon en bodem

Plantengarantie voor tuinplanten

Niets is vervelender dan planten die niet groeien. De klant is ontevreden en jij moet weer aan de slag om er nieuwe in te zetten. Met de HORNBACH plantengarantie wordt dat eenvoudiger. De garantie geldt voor meerjarige, winterharde tuinplanten en is twee jaar geldig. Als de reclamatie terecht is, krijg je je geld terug of ontvang je een nieuwe plant.

Plantengarantie | HORNBACH

Terrassen aanleggen

Bekijk onze populaire tuin categorieën

Ook Profi’s hebben behoefte aan een sterke partner!

Merken voor hoveniers

  • 
				gardena
  • 
				Konsta
  • 
				for q
  • 
				rainbird 768x512
  • 
				felco 768x512
  • 
				stiga 768x512

Services voor professionals zoals jij

naar boven