KeukenStudio

Droom je van een nieuwe keuken maar weet je niet waar je moet beginnen? De adviseurs van onze KeukenStudio helpen jou van A tot Z met het creëren van jouw droomkeuken. De keuken is het hart van je huis, logisch dat je daar specifieke wensen en eisen aan stelt. Wij brengen de wensen in kaart, kijken samen met jou naar de mogelijkheden en maken het ontwerp! We kijken verder dan alleen een kookplaat of keukenkast, en nemen de vloer, verlichting, verf, kranen, het behang en veel andere details mee in jouw planning. Alles met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Je vindt de KeukenStudio in alle HORNBACH-vestigingen.

Keukenstudio . HORNBACH

KeukenStudio van HORNBACH

 • Keukenverbouwing van A tot Z
  met projectbegeleiding.
 • Transparante offerte, zonder onderhandelen.
 • Duitse kwaliteitskeukens.
 • Altijd de laagste prijsgarantie.
 • Deskundig en persoonlijk advies, ook online.
 • 5 jaar garantie op je keuken.
 • 3 jaar garantie op de werkzaamheden van de MontageService.
 • Meer dan 5.000 artikelen voor je keuken.
 • Alles op maat.

Keukentrends

Zo realiseer je jouw droomkeuken

KeukenStudio . HORNBACH

Inspiratie en advies

In onze showroom kun je inspiratie opdoen voor je nieuwe droomkeuken. Naast een aantal showroomkeukens vind je hier een overvloed aan fronten, bladen en greepjes. Misschien wil je wel een kookeiland of een kokendwaterkraan? Niets is te gek! Liever vanuit huis ideeën opdoen voor jouw nieuwe keuken? Bekijk de keukentrends hierboven en struin door het uitgebreide assortiment van onze Onlineshop.

Een moderne zwarte keuken of toch landelijk. Ben je eruit wat jouw stijl is? Onze adviseurs helpen je graag met het uitwerken jouw keukenproject. Of het nu een onlinegesprek is, of een adviesgesprek in de vestiging. Onze deskundige verkopers geven advies over het creëren van een fijne sfeer in de keuken. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in het maken van een gedetailleerd ontwerp van je keuken. Plan hier je afspraak in!

Keukenstudio . HORNBACH

Planning

HORNBACH begeleidt je met een uitgebreid planningspakket op weg naar jouw droomkeuken. Je krijgt de meest volledige service uit één hand. Wij plannen de hele keuken tot in detail. Van de plafondverlichting tot de plinten. En van professioneel opmeten tot het maken van een gedetailleerd ontwerp van je keuken, tot aan de oplevering van de MontageService. En dat allemaal voor een vaste afgesproken prijs.

Wil je tijdens je keukenverbouwing een noodkeuken? Ook dit nemen wij mee in de planning!

Keuken in laten bouwen . HORNBACH

Montage

Laat onze MontageService al het werk voor je doen. En met 3 jaar garantie op de werkzaamheden van de MontageService, kun je zorgeloos van je nieuwe keuken genieten.

 • Opbouw volgens planning.
 • Uitvoering door geschoold, vakkundig personeel.
 • Makkelijk, punctueel, betrouwbaar en voordelig.

Afhankelijk van je budget, tijd en vaardigheden kun je bepaalde werkzaamheden ook eventueel zelf uitvoeren.

Groot assortiment

De beste keukenmerken

Met onze topmerken zijn er voor elke ruimte hoogwaardige producten in iedere prijscategorie.

Het beste projectadvies voor je keuken