Ben je met je project bezig en kun je wel wat hulp gebruiken? Onze adviseurs in de vestigingen staan voor je klaar. Liever online? Wij geven je het deskundige advies dat je van ons gewend bent, maar dan via een online Teams videoverbinding. En als je wilt, kun je direct bij de adviseur bestellen! Je kunt je bestelling zo alsnog eenvoudig thuis laten bezorgen of afhalen bij jouw dichtstbijzijnde HORNBACH-vestiging!

En advies voor het aanpakken van jouw badkamer of keuken? Onze specialisten van het Badkamer- en keukencentrum staan uiteraard ook voor je klaar! Zowel in de vestiging als online.

Waar wacht je nog op? Selecteer hieronder jouw vestiging, bekijk hoe het werkt en plan je afspraak in!

Let op: het kan voorkomen dat er bij online adviesgesprekken geen plek is in jouw dichtstbijzijnde vestiging. Kies dan een andere vestiging.

Om een goed adviesgesprek met onze adviseurs te kunnen voeren hoeft er niets op je PC geïnstalleerd te worden! Wel heb je het volgende nodig:

  • Een e-mailadres.
  • Een goed werkende internetverbinding.
  • Een PC of een tablet met een microfoon en een luidspreker (een headset werkt het beste). Een kleiner formaat scherm (bijvoorbeeld van een mobiele telefoon) kan, maar is niet aan te bevelen.
  • Edge of Chrome als webbrowser. Internet Explorer, Safari en Firefox worden niet ondersteund.
  • Een webcam is een pré, maar geen must.
  • Vanaf een mobiel apparaat zal je de gratis App van Microsoft Teams moeten downloaden. Vanaf een laptop of PC hoef je niets te installeren, het draait dan via jouw webbrowser.

Meld je hier aan voor projectadvies bij jouw vestiging!