FAQ

Veilig winkelen

Veilig winkelen

Jij bent ongelooflijk belangrijk voor ons! En dus willen we dat je altijd veilig bij ons kan winkelen. In de winkel, maar ook online. We zorgen er daarom voor dat we aan het Thuiswinkel Waarborg en Trusted Shops keurmerk voldoen. Dat wil zeggen dat je bij ons bij elke bestelling veilig betaalt, dat we jouw privacy waarborgen, dat je 30 dagen bedenktijd krijgt nadat je onze artikelen ontvangen hebt en zo zijn er nog een flink aantal punten waar wij aan voldoen die ons deze twee keurmerken hebben opgeleverd.

Op die manier bieden we zekerheid voor jou als klant en kun je dus met een gerust hart je Project bij ons starten.

Privacy en recht

Wat er met jouw gegevens gebeurt wanneer je de HORNBACH-website gebruikt? Daar gaan we uiteraard vertrouwelijk mee om! Hoe dat precies in z’n werk gaat? Hier hebben we alle relevante informatie over privacy en gerechtelijke thema's voor je verzameld.

Thuiswinkel Waarborg

Thuiswinkel Waarborg is het bekendste nationale kwalitatieve keurmerk voor webwinkels. Met dit certificaat laten wij zien dat we een betrouwbare en veilige manier van online winkelen bieden. Ook zorgt dit keurmerk ervoor dat, in het geval van een eventueel meningsverschil, Thuiswinkel Waarborg gratis kan bemiddelen.

Certificaat Thuiswinkel Waarborg >

Trusted Shops

Trusted Shops is een Europees webwinkel keurmerk. Het certificaat staat voor een super goede klantenservice en shopervaring. Ook wordt privacybescherming vanuit dit keurmerk nauwlettend in de gaten gehouden, net zoals de leveringsvoorwaarden en kosten en betalingen.

Dankzij de Trusted Shops garantie verzeker je je bovendien automatisch 30 dagen lang tegen verlies van je betaling wanneer goederen niet geleverd of geretourneerd worden.

Certificaat Trusted Shops >

Bekijk alle veelgestelde vragen