0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 04-03-24 om 09:44 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Bosch Professional - het merk

Bosch Professional - het merk

Het elektrische gereedschap van Bosch Blauw Professional is gemaakt voor de professional in de bouw en renovatie. Daarmee voldoet het assortiment Bosch Professional aan de hoogste eisen op het gebied van vermogen, precisie en robuustheid – voor uitstekende resultaten.

Waarom Bosch Blauw elektrisch gereedschap ook aan jouw hoge eisen voldoet

  • Van het elektrische gereedschap van Bosch Blauw verwachten wij hetzelfde als van jou als klusser: snel werken en volledige inzet. En precies dat maakt het gereedschap zo goed.
  • Bosch werkt nauw samen met professionals uit de praktijk en houdt bij de productie al rekening met hun wensen en eisen.
  • Getest onder de zwaarste omstandigheden en extreme werksituaties. Alleen het gereedschap dat de uithoudingsproef doorstaat, is goed genoeg.
  • Elektrisch gereedschap van Bosch Blauw staat voor: kwaliteit, betrouwbaarheid en robuustheid.
  • Ook het meest robuuste gereedschap kan wel eens stuk gaan. Daarom kun je bij Bosch de juiste onderdelen eenvoudig online nabestellen. Of je kunt het gereedschap in de betrouwbare handen van de Bosch reparatieservice leggen.

Bosch Blauw elektrisch gereedschap HORNBACH!

Productassortiment van Bosch Professional

Services die een klusser nodig heeft

Online onderdelenservice

Bosch levert originele onderdelen voor jouw gereedschap – maatvast, veilig en betrouwbaar – van ankers en koolborstels tot accu’s en oplaadapparaten. Je kunt ze eenvoudig online bestellen. Of kies de dealer van jouw keuze. Houd er wel rekening mee dat onderdelen alleen door vakkundig personeel ingebouwd mogen worden.

Hier ga je naar de Bosch onderdelencatalogus.

Online reparatieservice

Ook het beste gereedschap kan kapot gaan. Met de online reparatieservice van Bosch leg je het in betrouwbare handen. De reparatie wordt uitgevoerd door gekwalificeerd vakkundig personeel dat alleen originele onderdelen gebruikt. Bovendien wordt je gereedschap gecontroleerd op veiligheid en binnen drie tot vijf dagen naar je teruggestuurd. Je kunt de service gebruiken als afhaal- of pakketservice. Als alternatief kun je het gereedschap ook afgeven in een van onze HORNBACH vestigingen of gebruikmaken van onze klantenservice.

Modrý Bosch Professional

Garantie? Natuurlijk!

3 Jaar garantie op elektrisch gereedschap

Dit geldt voor al het professionele blauwe elektrische gereedschap en meetgereedschap van Bosch. Uitgesloten zijn hoogfrequent gereedschap, industriële accuschroevendraaiers en persluchtgereedschap, meegeleverde accessoires, accupacks en oplaadapparaten. Om gebruik te maken van deze verlengde garantie, moet je wel je producten registreren bij Bosch. Registreer hier direct je gekochte apparaten. Let op: registratie moet binnen 4 weken na de aankoopdatum.

Hier vind je meer informatie over de garantievoorwaarden van Bosch.

2 jaar Bosch premium service voor lithium-ion-apparatuur incl. accu’s en oplaadapparaten

Dit geldt voor alle professionele blauwe Bosch lithium-ion-apparatuur incl. accu’s en oplaadapparaten. Treedt er tijdens de looptijd van de premium service door slijtage of een materiaal- of fabricagefout een gebrek aan een geregistreerd apparaat, een accu of oplaadapparaat op, dan zal Bosch deze kosteloos repareren of vervangen voor een voor een vergelijkbaar product (eventueel ook door een nieuw model). Vervangen apparaten, accu’s of oplaadapparaten worden eigendom van Bosch. Registreer hier direct je gekochte apparaten. Let op: registratie moet binnen 4 weken na de aankoopdatum.

Hier vind je meer informatie over de deelnamevoorwaarden van Bosch.

Projecten die ook interessant kunnen zijn

naar boven