0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 01-12-23 om 13:35 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Hikoki - het merk

Hikoki - het merk

Hitachi heet vanaf nu HiKOKI. En dit staat voor kwaliteit van de producten, want alleen de naam verandert.

De HiKOKI High Performance Power Tools behoren namelijk al 70 jaar tot de meest vooraanstaande gereedschappen en machines, dankzij de vooruitstrevende Japanse technologieën. Deze innovaties helpen om de Power Tools te verbeteren. Hierdoor zijn de machines voor vele professionals niet meer weg te denken en zijn het de ultieme tools voor elke klus. Ontdek de veelzijdigheid en hoge kwaliteit van HiKOKI, aan de slag!

Waarom kiezen voor HiKOKI High Performance Power Tools?

  • Experts in de fabricage van professioneel gereedschap en machines voor bouw, industrie, petrochemie, installatietechniek, scheepsbouw, bosbeheer, parkonderhoud en tuinbouw, evenals industrieel gereedschap voor de autobranche.
  • De hoogste standaard op het gebied van techniek, efficiëntie en gebruiksgemak.
  • Pioniersgeest met het streven naar voortdurende innovaties.
  • Jarenlange ervaring, eersteklas knowhow en de nieuwste en modernste technische inzichten.
  • Strenge kwaliteitscontrole met veeleisende inspecties en tests.
  • Lange levensduur van de High Performance Power Tools met 3 jaar HiKOKI-garantie.
  • Landelijk netwerk van reparatiewerkplaatsen voor elektrisch gereedschap en gemotoriseerde apparaten.
  • Elektrisch gereedschap van de nieuwste generaties voldoen aan de actuele inzichten voor een milieuvriendelijke constructie.
  • Winnaar van meerdere design-awards.

Begrippenlijst mechanica

Wat zeggen de pictogrammen?

Gereedschap en machines van HiKOKI voldoen aan de hoogste standaarden op het gebied van techniek, efficiëntie en comfort.

Maar als je wilt weten wat je favoriete product echt kan, dan moet je de pictogrammen leren kennen.

Vind in dit overzicht de uitleg over alle pictogrammen (JPG, 338 kB)

Gegarandeerd veilig

Mocht een High Performance Power Tool een van je zware projecten het toch niet overleven, dan is er altijd nog de garantie. HiKOKI levert namelijk geen half werk!

De garantie is bij HiKOKI een jaar geldig voor bedrijven en twee jaar voor particulieren (vanaf de datum van aankoop). HORNBACH verlengt de garantie in beide gevallen, onder de garantiebepalingen van HiKOKI, naar 5 jaar.

Apparaten die binnen vier weken na aankoop bij HiKOKI zijn geregistreerd, is de fabrieksgarantie van HiKOKI verlengd tot drie jaar. Gebruik maken van de verlenging? Hier kan je jouw machine registreren voor het verlengen van de garantie.

HiKOKI High Performance Power Tools service

Je apparaat is defect of je hebt een vervangend onderdeel nodig? Geen probleem. Ook daarvoor heeft HiKOKI een service.

Bij defect elektrisch gereedschap van HiKOKI wordt een uitgebreide en vlotte reparatieservice aangeboden, die reikt van ophalen en repareren tot terugbezorgen. Met competente HiKOKI-servicewerkplaatsen vind je vast een werkplaats bij jou in de buurt. Tevens kan dankzij het landelijke HiKOKI-dealernetwerk en een groot centraal magazijn voor een probleemloze levering van vervangende onderdelen worden gezorgd.

Bij defecte HiKOKI-apparaten met benzinemotor staan eveneens talrijke dealers en werkplaatsen voor onderhoud en service ter beschikking.

Značka HiKOKI

Projecten die ook interessant kunnen zijn

naar boven