0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 22-09-23 om 23:37 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Actueel

Klusklauwen iedere vrijdag bij Veronica

Klusklauwen iedere vrijdag bij Veronica

Realityserie Klusklauwen, waarin vakmanschap en passie voor klussen centraal staat, is vanaf 25 augustus iedere vrijdag om 20.30 uur te zien bij Veronica. Jij kijkt toch zeker ook?

Klusklauwen

Klusklauwen, hét klusprogramma waarin de grootste projectbouwmarkt van Nederland een inspirerende en hilarische inkijk biedt in de leefwereld van bouwprofessionals, is vanaf vrijdag 25 augustus elke vrijdag om 20.30 uur te zien bij Veronica. Klusklauwen geeft een uitgebreide inkijk in de leefwereld van twee vakmannen. Als kijker kijk je mee met alle uitdagingen en successen die bouwprofessionals Arwin en Ed tegenkomen. En met alle bloed, zweet en grappen die daarbij horen.

In acht afleveringen pakken de bevriende mannen grootse projecten met ‘beide klauwen’ aan. Ze laten zich nergens door afschrikken. Een rommelige schuur bouwen ze om tot een ontspanningsruimte waar je nooit meer uit wilt, een touringcar tot tiny house. Steeds weten ze je te verrassen met een creatieve, eigenwijze twist. Dat gaat niet zonder een stevige discussie op z’n tijd, maar altijd met onverwoestbare humor.

Aflevering 1

In de eerste aflevering zijn Arwin en Ed bij een autosloperij. Aan de vakmannen de taak om de kantine aan te pakken die net als de auto’s, rijp is voor de sloop. Abonneer je op ons YouTube kanaal en mis niets.

Aflevering 2

In aflevering 2 gaan Arwin en Ed aan de slag met een simpele boomhut. Wat opeens een volledig kinderspeelparadijs wordt! Alles wat je kunt bedenken zit erbij, van boomhut tot aan een kabelbaan. Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk dan snel de aflevering!

Aflevering 3

In aflevering 3 bouwen Arwin en Ed een tiny house. In een tourbus. En wat ze daar nu weer van weten te maken...Je ziet het op het HORNBACH YouTube kanaal.

Aflevering 4

In aflevering 4 geven Arwin en Ed de tuin van een barbier een make-over! Ze voegen allerlei gave elementen toe. En alles uiteraard volledig in stijl. Benieuwd naar het resultaat? Je bekijkt de aflevering op ons YouTube kanaal.

Aflevering 5

In aflevering 5 gaan Arwin en Ed weer de tuin in! Wat ze daar deze week weer gaan doen blijft nog een verrassing. We zullen vast één ding verklappen: het is opnieuw zeker de moeite waard om te kijken! Je bekijkt Klusklauwen vrijdag 22 september om 20.30 uur bij Veronica. Of een uurtje later op het HORNBACH YouTube kanaal.

Meer Klusklauwen? Klusklauwen.nl!

Volg Klusklauwen ook op de volgende socialmedia-accounts:

Klusklauwen wordt geproduceerd door IDTV en mogelijk gemaakt door HORNBACH. Vanaf vrijdag 25 augustus is de realityserie elke vrijdag om 20.30 uur bij Veronica te zien.

naar boven