0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 25-09-23 om 01:21 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Actueel

Het is wéér gelukt!

Het is wéér gelukt!

YippiejajaYippieYippieYeah! We zijn voor de 17e keer uitgeroepen tot Beste Bouwmarkt van Nederland! En dat niet alleen, we zijn ook bekroond tot de Beste Webshop in de categorie Bouwmarkten. Voor de 6e keer!

Het is wéér gelukt!

Trots met een hoofdletter T, dat zijn we. Het is gewoon wéér gelukt! We zijn voor de 17e keer uitgeroepen tot Beste Bouwmarkt van Nederland. En dat is nog niet alles, want we kunnen nog een trofee toevoegen aan onze wall of fame. Ook onze webshop is bekroond met een prachtprijs. Jullie hebben onze Onlineshop voor de zesde keer verkozen tot Beste Webshop in de categorie Bouwmarkten.

En hoewel wij vinden dat er eigenlijk maar één prijs is die telt – namelijk: de laagste prijs - zijn we ontzettend blij met deze bevestiging van jou als klant. Die is goud waard! Want zoals jij aan je huis timmert, timmeren wij continu aan onze service, deskundigheid en ons alsmaar groeiende assortiment. Ook in onze Onlineshop. En dat wordt gezien.

Dank, dank, dank! Voor je enthousiasme, je liefde en je stem. Het is gewoon wéér gelukt.

naar boven