i.v.m de ontwikkeling van de dieseltoeslagen kunnen er andere verzendkosten gevraagd worden dan je van ons gewend bent. De verzendtarieven kunnen hierdoor wekelijks stijgen of dalen. Bedankt voor je begrip!

0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 765 - 78 90 - 00
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
1e pinksterdag gesloten
6-6-2022 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 29-05-22 om 07:07 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Actueel

Het gaat ons weer lukken!

Leestijd 3 min.
Stem op ons! Voor de beste bouwmarkt en beste webshop van Nederland . HORNBACH

Maar liefst 15 keer was de eer aan ons: maar liefst 15 jaar mochten wij onszelf met bizar veel trots de Beste Bouwmarkt van Nederland noemen!

Maar liefst 15 keer was de eer aan ons: maar liefst 15 jaar mochten wij onszelf met bizar veel trots de Beste Bouwmarkt van Nederland noemen! Tót we in 2021 van de troon werden gestoten. Gelukkig wordt er bij ons om dit soort dingen niet gerouwd! Geen zwarte dresscode voor ons. Maar optimistisch magenta en oranje. Bovendien: een echte winnaar laat zich niet uit het veld slaan. Gevalletje: de aanhouder wint

Tijd voor nummer 16

Dus dit jaar gaan we er weer voor! De mouwen zijn opgestroopt. De neuzen staan dezelfde kant op: we willen hem hebben, die 16e trofee! Sterker nog: we hebben stiekem al wat ruimte gemaakt in onze prijzenkast. Prijs 1 tot en met 15 hebben we al flink opgepoetst. De biertjes staan al koud. Want mán, wat hebben wij er zin in om deze titel voor de 16e keer binnen te slepen!

Ben jij fan?

1 ding wel: hier hebben we jou voor nodig! Dus krijg jij elke keer als je één van onze vestigingen binnenloopt een glimlach op je gezicht? Gaat je hart sneller kloppen van ons gigantische assortiment én die allerlaagste prijzen? Ben je fan van onze service, zijn jouw projecten door ons advies naar een hoger niveau getild? Laat je dan horen en…

Ook dat nog!

We kunnen trouwens niet alleen in de categorie Beste Bouwmarkt kans winnen. Nee, óók in de categorieën Beste Webshop Bouwmarkt, Beste Tuincentrum en Beste Webshop Tuincentrum maken we kans. Het zou de 5e keer zijn dat we tot Beste Webshop worden uitgeroepen. Je hoort het: we slepen bij HORNBACH graag awards in de wacht!

Stem, stem, stem

Dus ben je onder de indruk van ons assortiment en weet je ons te vinden voor al je projecten? Vind je onze online shops gebruiksvriendelijk en service gericht? Stem dan binnen alle vier de categorieën op HORNBACH.

Onze dank is bijna net zo groot als ons assortiment!

Projecten en services die ook interessant zijn

naar boven
HORNBACH