Verlanglijst 0 Winkelwagen 0

Belangrijk: houd rekening met langere levertijden bij online bestellingen. Alle informatie vind je hier.

Beste Bouwmarkt 2019

D BWK Winst bouwmarkt NL online 2400x1600 V2

De 14e keer! De hoeveelste keer? De 14e keer! We hebben voor de 14e keer de titel Beste Bouwmarkt van Nederland binnen geharkt! Je zou zeggen dat het gewoon wordt, maar het is waar wat ze zeggen: winnen went nooit!

Leestijd 1 min.

Niet naast onze (werk)schoenen

Wat zijn we ongelofelijk trots! We hebben voor de 14e keer de titel Beste Bouwmarkt van Nederland binnen geharkt. Voor de 14e keer ja! Dan zou je haast zeggen dat je naast je schoenen gaat lopen, maar niets is minder waar. Winnen went nooit!

Met trots breiden wij onze prijzenkast dit jaar uit met maar liefst twee trofeeën. We wonnen niet alleen de prijs voor Beste Bouwmarkt, maar voor het tweede jaar op rij óók nog eens de prijs voor Beste Webshop in de categorie Bouwmarkten!

Daar kunnen we maar één ding op zeggen: YippiejajaYippieYippieYeah!

Dank voor jullie vertrouwen. Dank voor jullie steun. Dag in, dag uit zetten wij alles op alles om jullie te helpen met het uitvoeren van elk project. Groot of klein. En net zoals jij aan je huis timmert, timmeren wij continu aan onze service, deskundigheid en ons alsmaar groeiende assortiment. Ook in onze Onlineshop.

Dus ben je op zoek naar nieuwe materialen voor dat volgende project? Dan weet je waar je moet zijn hè? Bij de Beste Bouwmarkt van Nederland.

14 maal dank!

naar boven

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij HORNBACH gemakkelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie

x