Door drukte kan de bezorging langer duren. Winkelen op afspraak is mogelijk. Plan hier je bezoek!

0 Verlanglijst 0 Winkelwagen

15 keer Beste Bouwmarkt van Nederland!

15 keer Beste Bouwmarkt van Nederland! HORNBACH

Wat zijn we ongelofelijk trots! We zijn voor de 15e keer door jullie verkozen tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ja echt, voor de 15e keer!

Leestijd 1 min.

Voor de 15e keer Beste Bouwmarkt van Nederland!

Wat zijn we ongelofelijk trots! We zijn voor de 15e keer door jullie verkozen tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ja echt, voor de 15e keer!

Daar kunnen we maar één ding op zeggen: YippiejajaYippieYippieYeah!

En dat is nog niet eens alles, want dit jaar hebben we wederom niet één, maar twee trofeeën in de wacht gesleept. Voor de derde keer op rij hebben jullie onze onlineshop bekroond tot Beste Webshop Bouwmarkten!

Dank voor jullie vertrouwen. Dank voor jullie steun. Dag in, dag uit zetten wij alles op alles om jullie te helpen met het uitvoeren van elk project. Groot of klein. En net zoals jij aan je huis timmert, timmeren wij continu aan onze service, deskundigheid en ons alsmaar groeiende assortiment. Ook in onze Onlineshop.

Dus ben je op zoek naar nieuwe materialen voor dat volgende project? Dan weet je waar je moet zijn hè? Bij de Beste Bouwmarkt van Nederland. Of je nou naar één van onze bouwmarkten komt of alles online bestelt.

Bekijk al onze 120.000 producten! Bestel eenvoudig online Projectadvies nodig? Naar projecten
naar boven

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij HORNBACH gemakkelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie

x