Maak ons voor de 14e keer Beste Bouwmarkt!

Beste Bouwmarkt van Nederland

Help ons voor de 14e keer Beste Bouwmarkt te worden. Want het publiek kiest.. En precies daarvoor hebben we jou nodig!

Leestijd 1 min.

Maak ons voor de 14e keer Beste Bouwmarkt!

Al 13 keer veroverden we de titel Beste Bouwmarkt van Nederland en vorig jaar werd onze Onlineshop voor de eerste keer bekroond tot beste in haar soort.

Dit jaar willen we beide titels opnieuw binnen harken! We zijn dus opnieuw in de strijd voor de titels. Een mooie strijd, vinden wij! Maar vooral ook eentje die wij graag willen winnen…

En precies daarvoor hebben we jou nodig! Want het publiek kiest…

Dus vind jij dat we ook dit jaar de winst verdienen? Word je elke keer als je één van onze vestigingen binnenloopt ontzettend blij van het feit dat we het grootste assortiment hebben én de laagste prijs bieden? En ben je ook op het gebied van service, sfeer en advies best een beetje fan van onze bouwmarkt? Laat je dan horen en stem!

Oh ja. En als we dan nog héél even je aandacht mogen… We zijn dit jaar niet alleen genomineerd in de categorie Bouwmarkten. Ook ons Tuincentrum is zowel als winkel en webshop dit jaar in de race voor de titel.

Ook die awards slepen we natuurlijk maar wat graag in de wacht. Dus ben je net zo onder de indruk van ons tuin-assortiment en weet je ons ook te vinden voor al je tuinprojecten? Stem in die categorieën ook op ons alsjeblieft. Onze dank is bijna net zo groot als ons assortiment!

Stem! En maak ons voor de 14e keer Beste Bouwmarkt! Stem hier!
Wij gebruiken cookies om het winkelen bij HORNBACH gemakkelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie
x
naar boven