0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 765 - 78 90 - 00
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 28-09-22 om 01:31 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Het is wéér gelukt!

15 keer eerder was de eer al aan ons. En bij deze kondigen we met een dikke vette glimlach nummer 16 aan, want voor de 16e keer (ja, ja, dat lees je goed) hebben we hem in de wacht gesleept: de trofee voor Beste Bouwmarkt van Nederland! En als kers op de taart zijn we ook uitgeroepen tot Beste Webshop in de categorie Bouwmarkten, voor de 5e keer!

En hoewel wij vinden dat er eigenlijk maar één prijs is die telt – namelijk: de laagste prijs - zijn we er alsnog beretrots op dat we deze consumentenprijzen gewoon wéér in mogen lijsten. En ja, we hebben de mouwen er absoluut flink voor opgestroopt. En eerlijk is eerlijk, we weten stiekem zelf best wel dat we de spijker geregeld op z’n spreekwoordelijke kop slaan. Maar deze bevestiging vanuit jou, ónze klant? Die is goud waard!

We vinden het super om te horen dat jij elke keer als je één van onze vestigingen binnenloopt een glimlach op je gezicht krijgt. Het maakt ons meer dan trots dat jouw hart sneller gaat kloppen van ons gigantische assortiment, die allerlaagste prijzen en onze uitgebreide service. En we high fiven ons een ongeluk door alle projecten die we samen naar een hoger niveau tillen.

Het is duidelijk: Jij vindt ons samen met heel veel anderen de Beste Bouwmarkt en Beste Webshop Bouwmarkt van Nederland. En alles wat wij willen zeggen, is: dank, dank, dank! ­Voor je enthousiasme, je liefde én je stem. Het is gewoon alwéér gelukt.

De beste service!

naar boven
HORNBACH