Verlanglijst 0 Winkelwagen 0

Beste Bouwmarkt 2020

Help ons voor de 15e keer beste bouwmarkt te worden . HORNBACH

Wat is er mooier dan 14 keer tot Beste Bouwmarkt van Nederland uitgeroepen worden? Juist, 15 keer Beste Bouwmarkt van Nederland worden! En wat is er leuker dan twee keer achter elkaar de award voor Beste Webshop Bouwmarkten winnen? Je snapt ‘m al; die award drie keer op rij binnen slepen.

Leestijd 1 min.

Maak ons voor de 15e keer Beste Bouwmarkt!

Daar gaan we dit jaar dus voor. En daar hebben we jou voor nodig! Want het publiek kiest.

Dus vind jij dat we ook dit jaar de winst verdienen? Word je elke keer als je één van onze vestigingen binnenloopt ontzettend blij van het feit dat we het grootste assortiment hebben én de laagste prijs bieden? En ben je ook op het gebied van service, sfeer en advies best een beetje fan van onze bouwmarkt? Laat je dan horen en stem!

Oh ja. En als we dan nog héél even je aandacht mogen… We zijn dit jaar niet alleen genomineerd in de categorie Bouwmarkten. Ook ons Tuincentrum is zowel als winkel en webshop dit jaar in de race voor de titel.

Ook die awards slepen we natuurlijk maar wat graag in de wacht. Dus ben je net zo onder de indruk van ons tuin-assortiment en weet je ons ook te vinden voor al je tuinprojecten? Stem in die categorieën dan ook op ons alsjeblieft. Onze dank is bijna net zo groot als ons assortiment!

Laat je horen en stem!

Bekijk al onze 120.000 producten! Bestel eenvoudig online!
naar boven

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij HORNBACH gemakkelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie

x