Service

De HORNBACH App

De HORNBACH App

Of je nu thuis bent, op de bouwplaats of in de vestiging, onze app heeft talloze functies om jou bij jouw project en aankoop te ondersteunen. Van scanner tot digitale kassabon!

Bestellen bij HORNBACH kan nóg makkelijker. Het enige wat je hoeft te doen, is de gratis HORNBACH App downloaden. Zodra je de app op je telefoon hebt staan, kun je heel makkelijk artikelen bestellen, verlanglijstjes maken, kassabonnen bewaren, projecten plannen of aankopen in de vestiging voorbereiden.

HORNBACH app

Download nu de app.

Nog vragen?

Heb je nog technische vragen over de HORNBACH-app?
Neem dan contact op met: app-feedback@hornbach.com.

Digitale kassabonopslag. Met de bonnenscan.

Met de app ben jij straks nooit meer bonnen kwijt. Sla gemakkelijk je bon op via de scanfunctie: je kassabon voor de camera houden, scannen en klaar! Zo heb je de bon altijd online staan. En met een paar drukken op de knop helderheid over de garantietermijn van jouw aankopen.

Digitale bonopslag. Met de kassabon scan. HORNBACH

De laagste prijsgarantie. Met jouw klantaccount.

Met een klantaccount krijg je automatisch de beste prijs. Als we binnen 30 dagen na je aankoop de prijs van een artikel verlagen, schrijven we het verschil na 30 dagen bij op je klantaccount. Gewoon je klantaccount-ID laten scannen en afwachten maar. Met het overzicht van je saldo in de app weet je altijd precies hoe je ervoor staat.

Bij elke aankoop in de vestiging scan je je klantaccount-ID en registreer je zo direct je aankopen in je klantaccount, of scan je je kassabon ná de aankoop. Zo heb je altijd controle over al je aankopen, retourzendingen, garantieclaims en eventuele ruilingen. Bovendien maakt deze functie het eenvoudiger om opnieuw te kopen, omdat alle producten zijn opgeslagen.

Meer informatie over de laagste prijsgarantie, zelfs ná je aankoop.

De laagste prijsgarantie. Met jouw klantaccount. HORNBACH

Scan en weet direct meer. Met beeldherkenning.

Ben je op dit moment in de winkel en wil je meer weten over een product? Scan dan eenvoudig de barcode met de app. Met de scanner kun je direct productinformatie, projectinformatie en beschikbaarheid van een product in jouw vestiging bekijken. Je kan met de scanner ook QR-codes scannen voor nuttige tips, projectvideo’s of handleidingen.

Bespaar tijd bij het afrekenen in de vestiging en scan je aankopen via de zelfscan optie in de app.

Scan gewoon en weet direct meer, met beeldherkenning.

Alle projecten in èèn hand.

We ondersteunen je, ook via de app, graag met onze projectkennis. De app voorziet jou van inspiratie, handleidingen, materiaal en tips voor je volgende project. Op je persoonlijke verlanglijst kun je alles opslaan wat van belang is voor jouw project.

Alle projecten in èèn hand. HORNBACH

Precies vinden wat je zoekt. Met de artikelvergelijking.

Met ons uitgebreide aanbod kun je al snel het overzicht kwijtraken. Met de artikelvergelijking kun je meerdere producten naast elkaar zetten om zo het juiste product voor jouw project te vinden. Je kan zelf kiezen of je je bestelling laat thuisbezorgen of dat je je pakket in de vestiging reserveert en daar komt ophalen.

In de app kun je ook van elk artikel alle beoordelingen lezen en zelf een recensie schrijven.

Heb je niet het juiste product gevonden?
Laat dan je product op maat maken. Je vindt al onze productconfiguratoren ook in de HORNBACH app!

Precies vinden wat je zoekt. Met de artikelvergelijking.

Niets vergeten. Met je verlanglijst.

Niets vergeten. Met je verlanglijst. HORNBACH

Verzamelen tot alles compleet is. Op jouw verlanglijstje kun je alle artikelen verzamelen die je nodig hebt voor je project! Opslaan in je klantaccount en later verder zoeken? Of direct bestellen of reserveren via het verlanglijstje en ophalen in de vestiging? Beschikbaarheid controleren en zien waar jouw artikelen in de vestiging liggen? Geen enkel probleem. Met de HORNBACH app heb je jouw virtuele boodschappenlijst altijd bij de hand!

De HORNBACH Zelf-Scan

Heb jij graag alles in de hand? Met de Zelf-Scan functie heb je nóg meer tijd voor jouw project. Zo hoef je niet lang te wachten bij de kassa en kan je al jouw artikelen gewoon op de kar laten staan. En dat in slechts 4 eenvoudige stappen! Weten hoe?

Zo werkt 't:

  • Selecteer jouw vestiging
  • Scan het artikel
  • Genereer de QR-Code
  • Scan de QR-Code bij de kassa en betaal

Dit is waarom je de HORNBACH App op je mobiel wilt hebben:

  • Bestel eenvoudig je artikelen
  • Volg je bestellingen
  • Plan al jouw projecten
  • Bereid je aankopen in de bouwmarkt voor

Kortom, HORNBACH compleet voor in je broekzak. Er is altijd iets te doen.

Download nu de app.

Services die ook interessant zijn