Service

Advies op maat

Advies op maat

Onze adviseurs helpen je graag op weg om jouw project te realiseren. Laat je ondersteunen door HORNBACH! Wij helpen je bij de voorbereiding, de planning en bij het uitvoeren. Online óf offline. Bespaar tijd en voer je project succesvol uit!

Advies op maat voor jouw project!

Van het plannen en ontwerpen van je badkamer of keuken tot het plannen van je tuin. Wij zijn er voor jouw project! Alleen even advies inwinnen over jouw project? Of een vraag over ons assortiment? Plan gewoon een (online)gesprek in en ontvang deskundig advies.

Waarvoor wil je advies op maat?

keuken,

badkamer,

tuin*,

overige projecten.

*Tuinontwerp bieden wij vooralsnog alleen in het Tuinadviescentrum bij HORNBACH Nieuwerkerk a/d IJssel & HORNBACH Den Haag aan. Voor algemeen advies over je tuin staan we altijd voor je klaar!

Hoe werkt online advies?

Heb je een online afspraak gemaakt bij jouw vestiging? Dan neemt een van onze specialisten contact met je op. Voor een online adviesgesprek ontvang je een Teams uitnodiging voor een videogesprek. De specialist deelt vervolgens het scherm met je, zodat jullie duidelijk kunnen communiceren over jouw wensen en behoeftes.

Badkamer projectadvies

Toe aan een nieuwe badkamer? Bij onze BadkamerStudio staan de badkameradviseurs klaar voor jouw badkamerproject. Transparante offerte, de laagste prijsgarantie, alles op maat en nog veel meer voordelen! Liever een onlinegesprek? Ook dat kan!

Keuken projectadvies

Toe aan een nieuwe keuken? Bij onze KeukenStudio staan de keukenadviseurs klaar voor jouw keukenproject. Transparante offerte, de laagste prijsgarantie, alles op maat en nog veel meer voordelen! Liever een online gesprek? Ook dat kan!

Online projectadvies algemeen

Heb jij advies nodig over een algemeen project waar je mee bezig bent? Daarvoor bieden we online videoadvies aan. Selecteer jouw vestiging en kies voor ‘Online videoprojectadvies’ in de module. Hierna kun je de afdeling selecteren waar je jouw advies wilt inwinnen.

Tuinadviescentrum

Onze ervaren specialisten van het Tuinadviescentrum helpen je bij het complete project van het aanleggen van jouw tuin. Alles onder begeleiding van ervaren hoveniers en vakmensen. Met de beste materialen, de mooiste ontwerpen en het voordeligste assortiment. Alles onder één dak, alleen bij HORNBACH Nieuwerkerk aan den IJssel, HORNBACH Den Haag en HORNBACH Wateringen.

Services die ook interessant zijn