Advies en planservice voor jouw project!

Van het plannen en ontwerpen van je badkamer, keuken of tuin. Tot het plannen van je trap of kast op maat. Wij zijn er voor jouw project! Alleen even advies inwinnen over jouw project? Of misschien heb je een vraag over ons assortiment? Plan gewoon een (online)gesprek in en ontvang deskundig advies. Voer je project succesvol uit en maak gebruik van onze advies en planservice! Voorbereiding, planning en uitvoering: wij helpen je graag!

Je kunt je advies- of planningsgesprek voor de volgende projecten inplannen:

*tuinontwerp bieden wij vooralsnog alleen in het Tuinadviescentrum bij HORNBACH Nieuwerkerk a/d IJssel & HORNBACH Den Haag aan. Voor algemeen advies over je tuin staan we altijd voor je klaar!

Hoe werkt online persoonlijk advies?

Heb je een online afspraak gemaakt bij jouw vestiging? Dan neemt een van onze specialisten contact met je op. Voor een online adviesgesprek ontvang je een Teams uitnodiging voor een videogesprek. De specialist deelt vervolgens het scherm met je, zodat jullie duidelijk kunnen communiceren over jouw wensen en behoeftes.

BadkamerStudio

Toe aan een nieuwe badkamer? Bij onze BadkamerStudio staan de badkameradviseurs klaar voor jouw keukenproject. Transparante offerte, de laagste prijsgarantie, alles op maat en nog veel meer voordelen!

Je kunt eenvoudig online een afspraak maken voor badkameradvies. Dit kan een online (oriënterend) gesprek zijn of een afspraak met een badkameradviseur in de vestiging.

KeukenStudio

Toe aan een nieuwe keuken? Bij onze KeukenStudio staan de keukenadviseurs klaar voor jouw keukenproject. Transparante offerte, de laagste prijsgarantie, alles op maat en nog veel meer voordelen!

Je kunt eenvoudig online een afspraak maken voor keukenadvies. Dit kan een online (oriënterend) gesprek zijn of een afspraak met een keukenadviseur in de vestiging.

Tuinadviescentrum

Onze ervaren specialisten van het Tuinadviescentrum helpen je bij het complete project van het aanleggen van jouw tuin. Alles onder begeleiding van ervaren hoveniers en vakmensen. Met de beste materialen, de mooiste ontwerpen en het voordeligste assortiment. Alles onder één dak, alleen bij HORNBACH Nieuwerkerk aan den IJssel en HORNBACH Den Haag!

Trappen op maat

Trap renoveren? Bij HORNBACH kan dit allemaal op maat. Laat je trap persoonlijk opmeten en monteer het materiaal vervolgens eenvoudig zelf. Eerst nog wat advies inwinnen van een professional? Plan dan hieronder jouw adviesgesprek in!

Kasten op maat

Een kast die precies in jouw kamer past. Bij HORNBACH kun je jouw kast op maat gewoon zelf ontwerpen. In een online videogesprek bieden we hulp met het ontwerpen én we kunnen de kast ook meteen voor jou bestellen.

Online videoprojectadvies

Heb jij advies nodig over een ander project wat buiten de bovenstaande projecten valt? Dan bieden we hier online videoadvies voor aan. Selecteer jouw vestiging en kies voor ‘Online videoprojectadvies’ in de module. Hierna kun je de afdeling selecteren waar je jouw advies wilt inwinnen.

Services die ook interessant zijn