Service

Laagste prijsgarantie

Laagste prijsgarantie

Bij HORNBACH hanteren we garandeerd altijd de laagste prijs. Onze lage prijzen gelden 365 dagen per jaar. Geen korting. Geen lokkertjes. Geen onzin. Afgesproken!

Hand erop: Geen aanbiedingen. Altijd voordelig.

Bij HORNBACH hebben we dag in, dag uit de aller-, aller-, allerlaagste prijs. Aanbiedingen? Daar doen we niet aan. Geen korting. Geen lokkertjes. Geen onzin. Want laten we even eerlijk wezen: Wie korting geeft, is normaal gesproken gewoon te duur. Zo simpel is het. Onze lage prijzen gelden 365 dagen per jaar. Je mag al onze 120.000 artikelen erop natrekken. Kijk, zo kun je jouw project voordelig starten, wanneer je maar wilt! En mocht je op wonderbaarlijke wijze tóch ergens een lagere prijs vinden? Dan bieden wij dat product metéén voor dezelfde prijs aan. En omdat jij zo scherp bent, krijg je het bij ons nog eens min 10% voor je tip. Hand erop. Wist je dat je zelfs geld kunt verdienen tijdens je project? De laagste prijsgarantie geldt namelijk ook ná je aankoop.

Kortom, met onze laagste prijsgarantie houd je geld over voor andere leuke dingen. Voor meer tattoos bijvoorbeeld. Had je niet nog een plekje over? Of wat dacht je van meer après-skiën tijdens je komende wintersport vakantie? En zou je niet wat meer willen streamen? Meer biertjes in de kroeg willen uitdelen? Meer hamburgers willen bestellen? Nou, dat kan dus allemaal. Als je voor je project maar naar HORNBACH gaat. Meer, dankzij onze laagste prijsgarantie.

Geen lokkertjes | HORNBACH

Speciale aanbiedingen promoten, maar ter compensatie de prijzen van andere artikelen ophogen? Daar doen wij niet aan mee. Bij HORNBACH zijn niet 5 of 10 artikelen voordelig, maar ons complete assortiment is voorzien van de laagste prijs.

Altijd voordelig! | HORNBACH

We zijn in de lente niet goedkoper dan in de zomer. En rondom Vaderdag of Kerst krijg je niet ineens 20% korting op een boormachine. Bij ons vind je namelijk dag in, dag uit de laagste prijs. Bij ons is het in feite elke dag feest, en hoef je niet op speciale aanbiedingen te wachten. Wij zijn altijd de voordeligste. Gegarandeerd!

Geen uitzondering | HORNBACH

Eerlijk is eerlijk: Bij een assortiment van 120.000 artikelen kan het heus wel eens gebeuren dat een product (tijdelijk) elders goedkoper aangeboden wordt. Maar een belofte bestaat bij ons nooit uit loze woorden en daarom kun je altijd gebruikmaken van onze prijsgarantie.

De laagste prijsgarantie, zelfs ná je aankoop | HORNBACH!

Heb je al gehoord van onze ‘ De laagste prijsgarantie, zelfs ná je aankoop’? Dit betekent dat we jou de laagste prijs voor jouw aankopen garanderen tot 30 dagen na de aankoop.

Scheidingslijn | HORNBACH

Prijsgarantie aanvragen - Zo werkt 't:

Stap 1: Bekijk onze richtlijnen en meld de door jou gevonden prijs:

  • Gebruik bij online bestellingen ons prijsgarantieformulier.
  • Heb je het artikel direct in de bouwmarkt gekocht of onze service "Reserveren & Afhalen" gebruikt? Kom dan langs in de vestiging.

Stap 2: We controleren de prijs zo snel mogelijk.

Stap 3: Als alles klopt, krijg je het bedrag direct terugbetaald via dezelfde betaalwijze die gebruikt is in de online bestelling. Mocht je de online bestelling in de bouwmarkt betaald hebben, dan storten wij het bedrag terug op je rekeningnummer.

Dit zijn onze richtlijnen:

Om de prijsgarantie te kunnen verkrijgen, dien je wel aan te kunnen tonen dat de concurrent goedkoper is. Dit kan door een print van de desbetreffende website, folder of flyer aantoonbaar gemaakt worden.

Onze laagste prijsgarantie geldt bij:

Acties en kortingen van concurrenten

Onze concurrenten adverteren steeds weer met actieprijzen, kortingen of lokkertjes. Mochten onze laagste prijzen in het kader van een dergelijke actie hoger uitkomen, geldt natuurlijk de laagste prijsgarantie óók.

Prijzen van concurrenten

De prijsgarantie geldt voor prijzen van concurrenten die hun winkel in ons land, op basis van de hier geldende wetten en belastingen runnen en ook voor garantie en service bereikbaar zijn. Daarom geldt dit niet voor prijzen van vrije handelaren, buitenlandse leveranciers of particulieren, die een keer een artikel verkopen.

Prijzen van internetaanbieders

Natuurlijk. Maar ook op het internet geldt dit alleen voor concurrenten die hun winkel in ons land, op basis van de hier geldende wetten en belastingen runnen en ook voor garantie en service bereikbaar zijn.

Identieke artikelen

Identiek betekent voor ons dat de producent, typeaanduiding enz. identiek zijn of alle gespecificeerde eigenschappen van het artikel identiek zijn. Voorwaarde is dat het gaat om vergelijkbare verpakkingseenheden resp. verpakkingen.

Prijzen die op hetzelfde tijdstip geldig zijn of waren

Wanneer een prijs van HORNBACH vergeleken wordt met die van een concurrent, moeten beide op hetzelfde tijdstip geldig (geweest) zijn. De prijs van de concurrent moet daarbij minstens geldig (geweest) zijn voor een dag.

Wanneer het product bij desbetreffende concurrent verkrijgbaar is

De prijsgarantie geldt alleen wanneer een product bij desbetreffende concurrent verkrijgbaar is. Is het artikel niet beschikbaar en kan de gecommuniceerde prijs daardoor dus ook niet worden waargemaakt, is de garantie uitgesloten.

Tot 30 dagen na de aankoop

Er kan tot 30 dagen na de aankoop aanspraak gemaakt worden op de laagste prijsgarantie.

De laagste prijsgarantie is niet van toepassing bij:

Maatwerk

Als projectbouwmarkt heeft HORNBACH meer dan 120.000 artikelen. Dat zijn onze vaste producten en voor ieder product geldt de laagste prijsgarantie. De prijsgarantie geldt niet bij maatwerk, dat apart voor klanten geproduceerd is.

Services

HORNBACH biedt ook de voor projecten benodigde services aan: van gekwalificeerd advies via montageservices tot financiering – absoluut betrouwbaar en met de beste kwaliteit. Deze kwaliteit is niet vergelijkbaar. Daarom geldt de laagste prijsgarantie alleen voor artikelen, niet voor services, voor zover hiervoor prijzen vastgesteld zijn.

Levende goederen

Op levende goederen (met uitzondering van graszoden) geven wij geen prijsgarantie. Volgens de inkoopafdeling is het niet mogelijk om de kwaliteit van de artikelen te vergelijken.

Concurrenten en wederverkopers

Het geldt niet voor concurrenten en wederverkopers die de gekochte artikelen niet zelf verwerken. Anders kunnen er pogingen zijn om grote hoeveelheden zeer gunstig in te kopen via de laagste prijsgarantie en dit dan door te verkopen om hiermee winst te willen maken ten koste van onze klanten.

Uitverkopen

Gereduceerde prijzen in het kader van uitverkopen, seizoensuitverkopen of uitverkopen van individuele producten kunnen niet geldend gemaakt worden voor de laagste prijsgarantie.

Veilingen

Prijzen die in het kader van (internet-)veilingen tot stand komen, kunnen niet vergeleken worden met de permanente voor alle klanten geldige prijzen van HORNBACH.

Prijzen die alleen gelden voor een beperkte klantenkring

De laagste prijsgarantie geldt voor de prijzen van onze concurrenten die zijn toegekend aan een artikel en aan alle klanten aangeboden wordt. Dit geldt ook voor de herkenbare prijsaanduiding op het artikel respectievelijk op het schap. Daarnaast moet de prijs minstens een dag geldig zijn. Tenslotte gelden de prijzen van HORNBACH ook voor iedereen en op ieder moment. Als de prijzen van een concurrent alleen voor bepaalde klanten gelden, dan willen wij ons daar niet mee meten. Individuele aanbiedingen zijn daarom geen basis voor een prijsgarantie.

Prijsgaranties

Basis van de laagste prijsgarantie is altijd de prijs van een artikel. Een prijs die ontstaan is doordat een concurrent een prijsgarantie toegepast heeft, kan bij ons helaas niet gebruikt worden voor de laagste prijsgarantie.

Aspecifieke voordelen of bonussen

Bij HORNBACH geldt het principe „Altijd de laagste prijs!”. Concurrenten bieden hun klanten echter gedeeltelijk een “bonus” of overeenkomstige voordelen, bijv. op basis van de totale jaaromzet. Zulke voordelen kunnen niet toegewezen worden aan een bepaald artikel en kunnen dus niet gebruikt worden voor de laagste prijsgarantie.

Onderboden inkoopprijs

De laagste prijsgarantie geldt niet als daardoor de inkoopprijs volledig en systematisch onderboden wordt.

Tussen HORNBACH en HORNBACH online

HORNBACH heeft in de vestigingen en op het internet dezelfde prijzen. Op grond van lokale leveringsstructuren en assortimenten kan het soms voorkomen dat er voor een enkel product in de vestigingen van HORNBACH een verschillende prijs gevraagd wordt. Aangezien dit telkens een concrete reden heeft, geldt de laagste prijsgarantie in deze gevallen niet.

In principe behouden wij ons het recht voor om de afgifte te beperken tot de voor ons typische hoeveelheden voor klanten.

Services die ook interessant zijn