0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 28-02-24 om 20:47 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Smart comfort

Smart comfort

Stel je voor dat je je huis kunt transformeren met één tik op je smartphone. Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van smart comfort en geniet van een leven vol gemak en plezier in je eigen huis.

Makkelijk leven

De verwarming alvast aan wanneer je van kantoor vertrekt? De robotstofzuiger om 10 uur zijn werk laten doen? Of de lampen op afstand bedienen met je smartphone? Met slimme producten die zijn aangeloten op één systeem hoef je niet eens te kiezen. Zelfs je huisdieren hebben er profijt van. Want wanneer je weg bent, krijgen zij gewoon automatisch eten in hun bakje.

Maak het jezelf makkelijker

Met technologieën die dagelijkse bezigheden van jou overnemen leef je een stuk fijner. Denk bijvoorbeeld aan slimme verwarming, slimme verlichting en apparaten als robotstofzuigers en robotmaaiers. HORNBACH is absoluut een fan. Automatische schema's die je helemaal zelf kan inrichten? Ja, graag! Een investering in slimme producten noemen we niet voor niets ook een investering in jezelf.

Uitbreiden kan altijd

Welke slimme apparaten jij in huis plaatst, bepaal je natuurlijk zelf. Het aantal slimme producten stijgt nog steeds erg snel en daarom is uitbreiding heel eenvoudig. Je kan op elk gewenst moment nog meer apparaten toevoegen aan jouw systeem. Je kan net zo lang werken aan jouw ultieme set-up, totdat je er tevreden mee bent. Heerlijk, toch?

Comfort Smart Home | HORNBACH

Smart verlichting

Tijd en geld - daar kan je niet te veel van hebben. Net als slimme verlichting in huis! Speel met kleuren, creëer mooie sfeer en verhoog de veiligheid van jouw huis met bewegingsmelders en aanwezigheidssimulatie. De verlichting kan je makkelijk in- en uitschakelen als je onderweg bent.

Philips Hue
PHILIPS Hue White and Color Ambiance starterset E27
PHILIPS Hue White and Color Ambiance starterset E27
149,95 €* / Stuks

Slimme raamdecoratie

Door slimme raamdecoratie te installeren bedien je je rolgordijnen vanaf elke plek in (én buiten) huis. Op onze adviespagina Slimme Rolgordijnen van MOTION lees je alles over het motoriseren van jouw Soluna rolgordijn! Je bedient ze eenvoudig op afstand via de MOTION smartphone-app en via veelgebruikte smart home-assistenten zoals Google Assistant, Amazon Alexa en IFTTT. Dit zorgt voor gemak, veiligheid en energiebesparing.

Slim huishouden en tuinonderhoud

Het kleine huishouden zichzelf laten doen. Dat kan met slimme robots voor huis en tuin. Grondig, stil, betrouwbaar én - het belangrijkste - volautomatisch. Ook deze apparaten bedien je op afstand via de app. Heerlijk toch, al die extra vrije tijd?

  • Slimme stofzuigers
  • Slimme tuinmaaiers

SMART HOME by hornbach

Wil je beginnen met Smart Home? Kies dan voor gemak en zekerheid! Met SMART HOME by hornbach bedien je al je apparaten met één app, waar je ook bent. Zelfs als je weinig verstand hebt van slimme apparaten, kan je gemakkelijk en zorgeloos aan de slag.

Alle geschikte producten zijn voorzien van het SMART HOME by hornbach label. Je vindt het label bij de artikelen in onze Onlineshop, en in jouw dichtstbijzijnde vestiging. Zo weet je zeker dat jouw apparaat probleemloos werkt!

Smart home by hornbach

Projecten die ook interessant kunnen zijn

naar boven