0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 28-02-24 om 19:02 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Smart energie besparen

Smart energie besparen

Wist je dat 60% van je energiekosten aan verwarming opgaat? Dat kan je fors verminderen door slimme verwarming en slimme verlichting te plaatsen!

Slim verwarmen

Met slimme verwarming kan de temperatuur in elke kamer individueel aangepast worden. Zelfs als er niemand thuis is. Wanneer je van huis gaat, wordt de temperatuur automatisch verlaagd om geen overbodig energie te verbruiken. En als je aan het einde van de werkdag weer huiswaarts gaat, kunnen je kamers alvast lekker worden opgewarmd. Slimme thermostaten is een handige manier om energie te besparen!

Efficiënt verwarmen? Ga aan de slag!

Intelligente thermostaten en slimme radiatorknoppen zijn niet meer weg te denken. Door beweging te registreren kan de verwarming automatisch worden uitgeschakeld als er niemand meer in de kamer is. Kom je terug? Dan gaat hij gewoon weer aan. Daarnaast kan je de verwarming in een bepaalde ruimte laten afslaan wanneer de gewenste temperatuur daar al is bereikt. Sommige systemen houden zelfs rekening met weersvoorspellingen voor een nog betere energie-efficiëntie!

Slim verwarmen | HORNBACH

Energiebesparende ledlampen

Ook slimme verlichting verbruikt minder stroom: energiebesparende ledverlichting die je op afstand kan bedienen kan je automatisch uit laten gaan wanneer je wilt. Bovendien kan je met slimme verlichting eenvoudig de juiste sfeer creëren op het juiste moment. Mogelijkheden genoeg!

PHILIPS Hue White starterset
PHILIPS Hue White starterset E27
PHILIPS Hue White starterset E27
86,95 €* / Pak
Wil je meer weten over energie besparen? Neem dan een kijkje op onze adviespagina!

SMART HOME by hornbach

Wil je beginnen met Smart Home? Kies dan voor gemak en zekerheid! Met SMART HOME by hornbach bedien je al je apparaten met één app, waar je ook bent. Zelfs als je weinig verstand hebt van slimme apparaten, kan je gemakkelijk en zorgeloos aan de slag.

Alle geschikte producten zijn voorzien van het SMART HOME by hornbach label. Je vindt het label bij de artikelen in onze Onlineshop, en in jouw dichtstbijzijnde vestiging. Zo weet je zeker dat jouw apparaat probleemloos werkt!

Smart home by hornbach

Meer projecten over Smart Home

naar boven