0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 29-02-24 om 03:06 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Smart beveiliging

Smart beveiliging

Thuis moet áltijd veilig zijn. Wanneer je slaapt, naar werk bent, maar ook als je kinderen alleen thuis zijn. En op vakantie? Dan wil je direct op de hoogte gebracht worden als er iets mis is. Met smart beveiliging kan dat!

Smart beveiliging

Hoe fijn zou het zijn om je huis op elk moment vanaf elke plek te kunnen bedienen en bewaken? Met slimme beveiligingsoplossingen zoals smart alarmsystemen, smart deurbellen, smart beveiligingscamera's, smart sensoren wordt dit werkelijkheid. Ontdek samen met ons de mogelijkheden van smart beveiliging!

Houd je huis overal in de gaten

Of je nu op je werk bent of in de supermarkt, met smart beveiligingscamera's en videodeurbellen houd je altijd een oogje in het zeil. Beantwoord de deurbel vanaf je werkplek of bekijk live wat er binnen in huis gebeurt terwijl je boodschappen doet. Deze slimme beveiligingsoplossingen stellen je in staat om op afstand verbonden te blijven en volledige controle te hebben, waar je ook bent.

Smart beveiliging | HORNBACH
HORNBACH zet groot in op preventie.
Want: voorkomen is beter dan genezen!
Daarom kan je indringers tegenhouden door bewegingsmelders, raamsensoren en alarmen te plaatsen. Met slimme verlichting kan je het bovendien laten lijken alsof je thuis bent. Wanneer je bijvoorbeeld op vakantie bent, simuleren de lichten in huis je aanwezigheid door lampen automatisch aan en uit te zetten.

En als er echt iets zou gebeuren? Dan krijg jij er direct melding van en kan je snel hulp inschakelen! Slimme rookmelders en lekkagesensoren zijn 24 uur per dag aangesloten op jouw centrale 'gateway' in huis. Zo kunnen ze eventuele noodgevallen onmiddellijk naar je sturen, waar je ook bent.

Wil je je huis beveiligen?
Neem een kijkje op onze projectpagina's!

SMART HOME by hornbach

Wil je beginnen met Smart Home? Kies dan voor gemak en zekerheid! Met SMART HOME by hornbach bedien je al je apparaten met één app, waar je ook bent. Zelfs als je weinig verstand hebt van slimme apparaten, kan je gemakkelijk en zorgeloos aan de slag.

Alle geschikte producten zijn voorzien van het SMART HOME by hornbach label. Je vindt het label bij de artikelen in onze Onlineshop, en in jouw dichtstbijzijnde vestiging. Zo weet je zeker dat jouw apparaat probleemloos werkt!

Smart home by hornbach

Projecten die ook interessant kunnen zijn

naar boven