Qboard bouwplaten kiezen

Advies & handleidingen

Verbouw je badkamer met Qboard bouwplaten! Kies de beste toepassing van Qboard en ga zelf aan de slag.

Wat zijn Qboard bouwplaten?

Qboard® is veel meer dan een bekledingspaneel of optimale draagconstructie voor tegels of pleister. Je kunt er ook individuele badkamermeubelen mee bouwen, zonder dat je gecompliceerde onderconstructies hoeft te maken. De Qboard® elementen in de diktes 30, 40, 50 en 80 mm zijn uitstekend geschikt voor de bouw van badkamermeubelen. Wastafel, zitmeubel, rek, legborden... Laat je creativiteit de vrije loop! Zonder veel moeite kun je je gehele badkamer met slechts één materiaal gemakkelijk afwerken.

Ruimte voor ideeën, ruimte voor design. Qboard® is de eenvoudigste manier om nieuwe kleuren en vormen in de badkamer te brengen. Verlaat de voorgegeven structuren en realiseer je persoonlijke badkamerwensen. Of je nu voor sobere elegantie, creatieve vormen of verschillende kleuraccenten kiest, met Qboard® wordt je badkamer een echte woonruimte en maak je van je wastafel en bad echte blikvangers.

Toepassing van Qboard bouwplaten

Vlak, droog en geïsoleerd. Dankzij de verschillende diktes zijn de toepassingsmogelijkheden van Qboard® - vooral voor wand en vloer - vrijwel onbeperkt. Qboard® bouw- en tegelelementen kun je op nagenoeg elke ondergrond gebruiken, zowel op oude tegelbekledingen als op hechtende en niet-hechtende ondergronden of extreem oneffen wanden en vloeren. Qboard® is warmte-isolerend, gemakkelijk te snijden, watervast en zeer duurzaam. Door de eenvoudige verwerking is met Qboard® (bijna) niets onmogelijk.

Hulp nodig bij je project?

Met de services van HORNBACH staat er niets meer in de weg van jouw project! Ontvang extra advies of besteed het uit bij de Montageservice.

Koop nu online!