0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 04-02-23 om 13:23 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Qboard voor meubels en meer

Leestijd 3 min.
Qboard voor meubels en meer

De flexibel inzetbare bouwplaten van Qboard maken het mogelijk je eigen meubelen te ontwerpen, hier vind je info van HORNBACH!

Wil je individuele meubels, zoals zitbanken voor in de badkamer, zelf maken? De flexibel inzetbare bouwplaten van Qboard® maken dit mogelijk. Badkamermeubelen van Qboard® zijn bestand tegen water en vocht. Ontwerp met Qboard® qreative zittingen met organische en vloeiende vormen. Niet alleen in bad, maar ook onder de douche. Eindelijk ergonomische zitmeubelen zonder randen. Heerlijk comfortabel voor puur doucheplezier. En dat zonder te metselen, gewoon op maat snijden!

Zitbank

Qboard voor meubels en meer 1 | HORNBACH

  • De onderconstructie van de zitbank zaag je met een decoupeerzaag uit 50 mm dik Qboard® basiq.
  • De uitgezaagde elementen bevestig je op een afstand van ca. 40 cm met Q-Board-Fix tegen de vloer en muur.
  • Dankzij het gegroefde oppervlak kun je Qboard® qreative exact aan de onderconstructie aanpassen. Hierbij breng je Qboard® qreative met de gegroefde zijde naar beneden aan en bevestig met Q-Board-Fix. Voor een eenvoudige montage kun je Qboard® qreative aanvullend puntsgewijs met houtschroeven fixeren. Alle voegen en zichtbare frontzijden moet je daarna met q-wapeningsband of q-afdichtingsband afdichten en plamuren.
  • Klaar is je zitbank! Geïntegreerd in de douche, of als praktische zitplaat of opslagmogelijkheid in de badkamer.

Meubelmontagesets

Qboard voor meubels en meer 2 | HORNBACH

Creatief tijdbesparen! Wanneer je zelf niet zo creatief bent, kun je kiezen voor de meubelmontagesets van Qboard®. Deze Qboard® designcomponenten besparen ook nog eens in tijd en arbeidsuren, zonder je te beperken.

  • De meubelmontagesets zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en dieptes. De designcomponenten kunnen opbouw- en inbouwwastafels en verschillende rekken dragen. En zijn daarnaast ook geschikt als bank en bergruimte.
  • Montagelijm, schroeven, sluitringen, montageplaten en een handleiding maken de montageset compleet.
  • De verschillende afzonderlijke elementen zijn met tand- en groefgewrichten met elkaar verbonden.
  • Na de montage kun je het meubel naar persoonlijke smaak vormgeven, door te betegelen, stuken of verven.

Zo werkt 't!

Projecten die ook interessant kunnen zijn

naar boven