0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 07-12-22 om 14:36 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

FINEVO – de juiste keuze voor mijn dier!

FINEVO is honden- en kattenvoer gemaakt van hoogwaardige ingrediënten. In een uitgebalanceerde combinatie qua voedingswaarde doordacht en veelzijdig. Precies de juiste keuze voor je huisdier!

 • Natuurlijke voeding bevordert een goede verteerbaarheid van het voer. FINEVO gebruikt namelijk een hoog percentage vers en gedroogd vlees. Hoogwaardige oliën, groenten, bessen en kruiden leveren daarnaast natuurlijke voedingsstoffen en werkzame stoffen.
 • Voor dieren is een hoogwaardige voeding net zo belangrijk als voor ons. Bij FINEVO gelden daarom dezelfde hygiënische standaards als bij de voedselproductie voor mensen.
 • In samenwerking met dierenartsen en voedingsdeskundigen ontwikkelen wij hoogwaardige diervoeding volgens de nieuwste normen. Onze experts letten er ook goed op dat het voer voor je dieren echt goed smaakt!
 • Ook hebben FINEVO-producten een goede prijs-kwaliteitverhouding. Goede diervoeding hoeft niet duur te zijn!

FINEVO – voor natuurlijk gezonde dieren HORNBACH

Het veelzijdige assortiment van FINEVO

Veelzijdig en uitgebalanceerd: FINEVO biedt nat- en droogvoer voor honden en katten in praktische verpakkingsformaten die geschikt zijn voor jouw huisdier!

Droogvoer is praktisch. In vergelijking met natvoer is het langer houdbaar, schoon en gemakkelijk in porties te verdelen. Door het verwijderen van het water is het transport en de opslag van het droogvoer niet moeilijk. Door het lage volume in combinatie met de hoge energiedichtheid houdt droogvoer de dagelijkse porties klein. De consistentie van droogvoer kan de vorming van tandsteen verminderen en is daarom gunstig voor het gebit van jouw harige vriend. Door de optimale samenstelling heeft je beste vriend niets anders nodig. Behalve water; dit is belangrijk bij het voeren met droogvoer. Je kan dit het beste direct naast de voerbak klaarzetten.

Natvoer heeft een hoog watergehalte. Onze viervoeter zijn van nature jagers. Veel hoogwaardige, dierlijke eiwitten vormen dan ook de basis voor FINEVO natvoer. Eiwitbronnen zoals vlees, hart en lever worden gemengd met vleesbouillon op een manier die geschikt is voor katten of honden. De voeding bevat een evenwichtige verhouding belangrijke sporenelementen, zoals calcium, ook essentiële vetzuren, vitamines en voedingsstoffen. Afhankelijk van het natvoer kunnen koolhydraten en waardevolle oliën, zoals bv. zalmolie, worden toegevoegd.

FINEVO-voer biedt alles wat jouw dier nodig heeft. Het dekt de volledige voedingsbehoefte en levert alle belangrijke vitamines, mineralen en sporenelementen.

FINEVO voerkwaliteit betekent:

 • Hoog aandeel dierlijke eiwitten.
 • Geen toegevoegde industriële suiker en soja.
 • Geen conserveringsmiddelen of kleurstoffen.
 • Geen bewerkt vlees- en beendermeel.
 • Tarwe- en glutenvrij.
 • Vrij van genetisch gemanipuleerde additieven
 • Optimale toevoer van voedingsstoffen door geselecteerde ingrediënten.

Het veelzijdige assortiment van FINEVO HORNBACH

FINEVO-droogvoer voor honden

FINEVO-hondenvoer dekt de volledige voedingsbehoefte van je hond en levert alle essentiële vitaminen, mineralen en sporenelementen. Voor een lang en gezond hondenleven van pup tot volwassen hond:

FINEVO-natvoer voor honden

FINEVO-natvoer is geschikt voor honden vanaf 11-24 maanden oud. Dit is afhankelijk van het ras en de grootte van de hond.

FINEVO het merk HORNBACH

FINEVO-droogvoer voor katten

FINEVO-droogvoer biedt alles wat je kat nodig heeft. Door de optimale samenstelling heeft je kat verder niets nodig. Behalve water, dat is belangrijk bij voeren met droogvoer. Het beste zet je dit direct naast de voerbak!

FINEVO-natvoer voor katten

Onze huiskatten zijn van nature jagers. Dierlijke eiwitten vormen dan ook de basis van elk goed kattenvoer. Je kat heeft maar kleine porties nodig. FINEVO-producten zijn dan ook verkrijgbaar in de praktische maten van 85 en 400 gram. Na opening dien je de hoeveelheden die je niet nodig heeft in de koelkast te bewaren.

FINEVO natvoer HORNBACH

Projecten die ook interessant kunnen zijn

naar boven
HORNBACH