Service

Bezorgmogelijkheden bij HORNBACH

Bezorgmogelijkheden bij HORNBACH

Je hebt alle producten gevonden voor jouw project, maar je hebt niet het juiste vervoer om deze producten snel en veilig naar huis te brengen? Wij kunnen je hierbij helpen. Bekijk hier een overzicht van onze bezorgmogelijkheden.

Onze bezorgmogelijkheden in één oogopslag

 Hornbach
+
123
 Hornbach
+
123

Bespaar tijd en laat je bestelling bezorgen

Je hebt alle producten gevonden voor jouw project, maar je hebt niet het juiste vervoer om deze producten snel en veilig naar huis te brengen? Wij kunnen je hierbij helpen! We kunnen je aankopen namelijk bezorgen op de plek waar jij dit zou willen en dat doen we altijd:

 • betrouwbaar
 • op tijd
 • tegen lage kosten.

En voor veel van onze leveranciers geldt; grote producten kunnen rechtstreeks bij jou op de bouwplaats afgeleverd worden. Dat bespaart ook nog eens tijd!

Thuisbezorgd

Heb je alles voor jouw project verzameld? Dan kan je ervoor kiezen om de producten thuis te laten bezorgen. Kies voor de optie 'Thuisbezorgen'. Dit is gemarkeerd met het symbool van de truck.

Je bestelling wordt gemakkelijk en snel tot aan jouw voordeur bij je thuisbezorgd. Houd er rekening mee dat de levertijd van diverse artikelen van elkaar kunnen verschillen. Lees hiervoor de specificaties bij het artikel of klik hier om meer over de verschillende transport-iconen te weten te komen.

Voor 16:00 uur besteld

Heb je op werkdagen voor 16:00 uur een artikel besteld, dan is deze de volgende werkdag al bij jou in huis! Bestaat jouw bestelling uit meerdere artikelen met andere levertijden? Leveren voor 16:00 uur op de volgende werkdag kan dan niet worden gegarandeerd. Bekijk dan de specificaties bij het artikel voor de geschatte levertijd.

Bespaar tijd en laat je bestelling bezorgen HORNBACH

Levering per pallet

Ga je aan de slag met een groot project en heb je daar veel materiaal voor nodig? Geen probleem! Grote en zware bestellingen uit ons assortiment worden in dit geval namelijk op praktische transportpallets aan je geleverd. De enige uitzondering hierop vormen stenen, deze worden in een aantal gevallen (bijvoorbeeld door Excluton) met speciale vrachtwagens met grijpers geleverd.

Levering bij thuisbezorgen

Grotere bestellingen besteld via de Onlineshop en die thuisbezorgd worden, leveren wij als gratis service op wegwerppallets.

Let op!

Palletgoederen leveren wij tot aan de stoeprand, wat betekent dat de zending aan de straatkant wordt uitgeladen of kan worden afgehaald.

Natuurlijk kun je jouw bestelling ook aan een ander adres laten leveren. Geef dit meteen tijdens de bestelling op, dit kun je achteraf helaas niet meer wijzigen. Het is niet mogelijk pakketten te verzenden naar een postbusadres.

Er bestaat hierbij geen verplichting tot terugname van verzend- en verkoopverpakkingen tegenover particuliere eindklanten. De (euro)pallet wordt niet mee teruggenomen en ook niet opgehaald. Wel kun je deze in jouw dichtstbijzijnde HORNBACH-vestiging afgeven.

Levering bij reserveren & afhalen

 • Via de Onlineshop kun je ook kiezen om artikelen online te reserveren en af te halen in jouw dichtstbijzijnde HORNBACH-vestiging. Aan deze service zijn geen kosten verbonden.
 • Als de artikelen op een pallet voor meermalig gebruik (europallet) worden geplaatst, dien je hiervoor borg te betalen. Dit kan je doen bij de kassa.
 • Bij inlevering van de pallet ontvang je de borg terug op vertoon van de kassabon. Je kunt de pallet inleveren bij de retourbalie.

Levering per vrachtwagen

Grote hoeveelheden en producten met een groot formaat, zoals tuinhuizen, carports, bergingen etc. worden met een vrachtwagen aangeleverd (40 ton). Om te zorgen dat jouw levering op tijd aankomt en probleemloos verloopt hebben we een aantal belangrijke punten voor je op een rijtje gezet.

Producten die per vrachtwagen worden geleverd, zijn gemarkeerd met dit symbool in de Onlineshop:

Levering per vrachtwagen HORNBACH

Belangrijk! Het lossen van de goederen gebeurt op het aangegeven afleveradres tot aan de stoeprand (indien mogelijk) en kan niet tot aan de montageplaats worden gebracht.

Belangrijk bij de levering

Geef bij je bestelling alsjeblieft altijd het correcte telefoonnummer op. De chauffeur zal een persoonlijke afleverafspraak met je maken of bij vragen over de levering contact met je opnemen. En niks is natuurlijk vervelender als de artikelen verkeerd geleverd worden of wanneer je niet thuis bent.

Controleer voordat je je bestelling plaatst:

 • De straat waar de bestelling afgeleverd moet worden dient geschikt te zijn voor een vrachtwagen van 40 ton met afmetingen van 4 m x 18 m x 2,5 m.
 • Er moet een goede, belastbare ingang en losmogelijkheden zijn voor de vrachtwagen. Dat wil zeggen, een toereikende plaats voor de te leveren goederen. Hiervoor gaan we uit van een ruimte van ca. 5 - 8 meter achter en naast de truck.

Bezorgen kan niet plaatsvinden als:

 • Het afleveradres niet bereikbaar is met een trailer (lengte 18 meter), in drukke woonwijken met nauwe straten en bochten.
 • In winkelcentra.
 • De losplaats meer dan 100 meter verwijderd is van het werkelijke afleveradres.
 • De trailer de gehele straat blokkeert bij het opgegeven afleveradres.
 • De trailer niet makkelijk de straat kan uitrijden, eventueel kan keren en de rijksweg weer op kan rijden.
 • Er gevaar dreigt voor de chauffeur bij de loswerkzaamheden in een drukke of onoverzichtelijke hoofdstraat.

Let op: de chauffeur beslist

Omdat de chauffeur verantwoordelijk is voor de levering, ligt de beslissing voor het lossen van de goederen alleen bij de chauffeur, niet bij de klant.

Ben je niet helemaal zeker over de levering per vrachtwagen, of wil je eerst navragen of je aan de bovenstaande eisen voor een probleemloze levering voldoet? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder met je vragen!

Services die ook interessant zijn