Die arme tuin van jou, die houdt het niet meer uit gek! Van uit de kluiten gegroeide coniferen tot depressief pampasgras. Een om zich heen grijpende hedera en een ingedroogde lavendel. Effe eerlijk: de hele winter heb je er niet één keer naar omgekeken. Lekker op de bank zitten… dat kon je als geen ander! Warm bij het haardvuur series kijken.

Allemaal leuk en aardig. Maar die tuin van jou, die kwam mooi niet aan bod. En het is heel simpel: je conifeer, pampasgras, hedera en lavendel trekken het niet meer!

Tijd voor verandering dus. Jouw tuin heeft liefde nodig! Zeker met de stormachtige winter die we achter de rug hebben. Aandacht wil ie. En een beetje genegenheid. Je kent het wel. Tuinen zijn net mensen.

Jouw tuin weet waar . HORNBACH

Een enthousiaste scheut Pokon, een fanatiek knippende snoeischaar, een handvol nieuwe vrienden; als het even kan in de vorm van puike planten. Stralende perkjes en groener dan groene graszoden, dat willen we! De geur van bloemen of versgemaaid gras… Dat bezorgt toch gewoon per direct een glimlach? Aan jou én aan je tuin.

Dus schiet nou maar op. Jouw tuin weet namelijk al lang waar de laagste prijzen zijn!

Kom naar HORNBACH. Voordat jouw tuin het doet.