0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 05-12-22 om 23:08 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Subsidie op je duurzame project? Dat kan!

In het kort

Ben jij bezig met een duurzaam project? Dan kun je daar mogelijk geld op besparen! HORNBACH werkt namelijk samen met klimaatpartner Winst uit je woning. Winst uit je woning koopt grootschalig duurzame producten en diensten in. Woon jij in één van de gemeentes die hierbij aangesloten zijn? Dan kun je mogelijk subsidie krijgen op deze producten! Wij hebben de deelnemende producten speciaal voor jou uitgezocht en gelabeld. Wel zo makkelijk.

Dit moet hiervoor je doen:

  • Doet jouw gemeente mee? Dan krijg je via post of e-mail een waardebon toegestuurd van de gemeente. Check hier de deelnemende gemeenten.
  • Met deze waardebon kun je het bedrag van de aanschaf van energiebesparende producten terugvragen.
  • We hebben in onze Onlineshop alle deelnemende artikelen voor je gelabeld. Deze herken je aan het Winst uit je woning label.
  • Na aankoop kun je je declaratie indienen. Dit doe je door je waardebon en kassabon (of e-bon) op de website van Winst uit je woning in te voeren.

Winst uit je woning . HORNBACH

Staat dit logo onder 'Certificaten & Services' bij een artikel? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor subsidieregeling.

Zo werkt 't!

Wil je weten bij welke artikelen je in aanmerking komt voor een subsidieregeling? Wij leggen het je uit!

1. Ga naar www.hornbach.nl.

2. Zoek het gewenste artikel waarmee jij een stap wilt zetten in het verduurzamen van je huis!

3. Ga op de artikelpagina naar het kopje 'Certificaten & Services'.

4. Staat hier het label van Winst uit je woning vermeld? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor de subsidieregeling! Check alleen nog of jouw gemeente mee doet!

Winst uit je woning label . HORNBACH
Onderaan bij het artikel kun je het Winst uit je woning label zien.

Productcategorieën voor jou uitgelicht

In deze categorieën vind je de deelnemende artikelen waar de subsidieregeling op geldt!

Over Winst uit je woning

Het klimaat verandert, ook in Nederland. Die veranderingen zijn alleen niet altijd in positieve zin. Maar iedereen kan wat doen voor het klimaat, daar zijn wij van overtuigd. De overheid, bedrijven en jijzelf. En of het nou groot of klein is, alle beetjes helpen. Zo laat de een zijn vloer isoleren, terwijl de ander minder voedsel wil verspillen. Het is maar net wat er bij jou past.

Onder de titel ‘ Iedereen doet wat’ heeft de Rijksoverheid, samen met bedrijven en maatschappelijke organisaties, een klimaatcampagne gelanceerd. Deze campagne helpt mensen bij het maken van duurzame keuzes in en rond het huis. Dit wordt gedaan met behulp van klimaatpartners. Een klimaatpartner biedt producten en diensten waardoor jij wat voor het klimaat kunt doen en geeft informatie over eventuele subsidieregelingen. Een van die klimaatpartners is ‘ Winst uit je woning’.

Winst uit je woning helpt woningeigenaren met het verduurzamen van hun woningen en het opwekken van duurzame energie, door middel van grootschalige advies- en inkoopacties. Door isolatie in je woning aan te brengen, maak je niet alleen je woning duurzamer, maar bespaar je ook nog eens. Ofwel, je haalt winst uit je woning!

Op winstuitjewoning.nl kun je zien in welke gemeenten Winst uit je woning al voordelig maatregelen heeft ingekocht en waarvoor een subsidieregeling van kracht is. Als partner van Winst uit je woning heeft HORNBACH een overzicht samengesteld van artikelen die in aanmerking komen voor een subsidieregeling.

Doe je mee? Verduurzaam, draag bij aan het klimaat en haal winst uit je woning!

Benieuwd naar alle duurzame projecten?

naar boven
HORNBACH