MontageService

Huis laten isoleren

Huis laten isoleren

Maak gebruik van onze Montageservice voor het isoleren van je huis!

Huis laten isoleren

Isoleren: je ontkomt er niet aan als je je huis wilt verduurzamen. In veel huizen valt hier nog veel in te winnen. Een slecht geïsoleerd huis verbruikt 2 tot 3 keer zoveel energie. Wanneer jouw huis goed geïsoleerd is voel je dit dus flink in de portemonnee! Daarnaast voelt je huis ook nog eens prettig aan. En wat dacht je van de verkoopwaarde van je huis? Die kun je er enorm mee opkrikken.

Genoeg redenen om je huis te isoleren dus. Wij hebben voor jou advies en stappenplannen om zelf aan de slag te gaan. Maar soms heb je gewoon effe geen tijd om de handen uit de mouwen te steken. En dan hebben wij een oplossing: BKW isolatie, zij nemen jou het werk uit handen en verzorgen de isolatie van A tot Z voor jou woning.

Welke isolatietypen zijn mogelijk?

Zo werkt 't!

Advies . HORNBACH

Stap 1 - Vrijblijvend advies

Laat je vrijblijvend adviseren door onze professionals. Dit doe je via het aanvraagformulier waarna je kunt verwachten dat je binnen 48 uur telefonisch wordt benaderd voor een adviesgesprek aan huis.

Bezoek aan huis . HORNBACH MontageService

Stap 2 - Bezoek aan huis & offerte

De adviseur komt langs bij jouw woning en zal samen met jou gaan kijken wat de beste manier is om deze te isoleren. De offerte wordt direct opgesteld en achtergelaten.

planning . MontageService . HORNBACH

Stap 3 - Plannen

Als je akkoord gaat met de offerte wordt er een datum afgesproken met BKW Isolatie voor het uitvoeren van de werkzaamheden. De wachttijd is afhankelijk van de drukte en levertijd van materiaal. Dit wordt allemaal met je besproken.

Uitvoering MontageService . HORNBACH

Stap 4 - Professionele uitvoering

Op de afgesproken datum en tijd komen onze professionals de werkzaamheden bij je uitvoeren.

Vaste prijs afspreken . HORNBACH

Stap 5 - Factuur

Na afloop van de werkzaamheden wordt er een factuur verstuurd, en kan je de eventuele subsidie aan gaan vragen bij de RVO en/of gemeente.

Wij voeren ook deze projecten bij je uit