0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
24-12-2023 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 10-12-23 om 09:24 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Merk

Verf van HORNBACH

Verf van HORNBACH

Wil je je muur een frisse nieuwe kleur geven? Of het nu gaat om muurverf, gevelverf, lak, beits of pleister, met HORNBACH verf sla je nooit de plank mis. Je maakt altijd de juiste keuze!

45 jaar HORNBACH verf

Met blijvend hoge kwaliteitsstandaarden en een uitgebreid assortiment is HORNBACH verf al sinds 1978 de juiste keuze als het op verf aankomt.

HONRBACH verf jubileum
Voor deze bijzondere gelegenheid hebben we voor jou een jubileumeditie ontwikkeld.

Al 45 jaar lang staat HORNBACH verf synoniem voor hoogwaardige kwaliteit, voor een fantastische prijs-kwaliteitverhouding.

  • 
				HORNBACH verf 1978
  • 
				HORNBACH verf 1987
  • 
				HORNBACH verf 2002
  • 
				HORNBACH verf 2009

We blijven voortdurend onze producten en assortimenten verbeteren en verder ontwikkelen. Vanaf het allereerste begin hebben we ons gericht op langdurige en gelijkwaardige samenwerkingen met fabrikanten uit Duitsland.

En we hebben al vele geweldige ideeën gehad voor nieuwe producten! Denk aan de introductie van van de rolpleister in 1996, het innovatieve kleurmengsysteem in 2000, het vermijden van oplosmiddelen en conserveermiddelen in tal van producten, of recentelijk in 2022, de nieuwe mengmachinetechnologie voor conserveringsmiddelvrij kleuren mengen. We blijven streven naar vernieuwing en vooruitgang.

1996 Rolpleister

HORNBACH is het eerste merk dat rolpleister op de Duitse markt brengt. Pleisteren, dat tot dan toe een technische uitdaging was, wordt daardoor eenvoudig en kan sindsdien door iedereen uitgevoerd worden.

1999 Eerste mengmachine in een bouwmarkt

HORNBACH zet de standaard door als eerste bouwmarkt een mengmachine te plaatsen, iets wat normaal gesproken alleen te vinden is bij speciaalzaken. Niemand anders kan een vergelijkbaar assortiment zo perfect mengen. En dit alles tegen een onverslaanbare prijs!

1999 Mengen van kleine hoeveelheden

HORNBACH kan ook kleine hoeveelheden tot 375 ml mengen, een technische uitdaging. Geen enkele concurrent kan dat doen in deze tijd. Dat is goed voor onze steeds milieubewustere klanten, die geen onnodig grote hoeveelheden willen kopen die ze dan moeten weggooien.

2013 Lak op acrylbasis zonder oplosmiddelen

Met onze lakken bewijzen we dat kwaliteit geen oplosmiddelen nodig heeft. De vernieuwde gekleurde lakken bevatten geen oplosmiddelen. Ze staan bovendien voor hoogwaardige, duurzame lakresultaten voor binnen en buiten.

2019 Conserveringsmiddelvrije muurverf

Conserveringsmiddelen in verf kunnen in zeldzame gevallen allergische reacties veroorzaken. Daarom zien we bij onze witte verf voor binnen af van conserveringsmiddelen. Met de mengmachine gemengde verf bevat nog wel conserveringsmiddelen.

2019 Spuitlak mengen

Met spuitlak kun je veel objecten een individuele touch geven. HORNBACH spuitlak kan met ons kleurmengsysteem in een miljoen verschillende kleuren gemengd worden.

2022 Conserveringsmiddelvrij kleurmengsysteem

Met onze innovatieve mengmachine MULTIPURPOSE is het nu ook technisch mogelijk om gemengde kleuren conserveringsmiddelvrij aan te bieden. Daarmee kunnen ook mensen met allergieën hun woonruimte in de gewenste kleur verven. De nieuwe mengmachine is in steeds meer vestigingen beschikbaar.

In de laatste jaren ligt onze focus vooral op duurzaamheid en gezond wonen. Een bewuste omgang met natuurlijke hulpbronnen is belangrijk voor ons. We letten op korte transportwegen en een vermindering van de CO₂-uitstoot. We gaan onze kunststof emmers vervangen door emmers van gerecycled materiaal. Dat vermindert de behoefte aan nieuwe kunststoffen en de CO₂-uitstoot.

45 jaar: succes vanaf het begin, maar ook in de toekomst geen reden om stil te blijven staan.

Hiervoor staat het merk HORNBACH

Sinds 1978 maakt HORNBACH zijn eigen muurverf, pleister, lak en beits. Ons doel: gebruiksvriendelijke producten die een continu hoge kwaliteitsstandaard bieden. Zo haal je met HORNBACH verf uitstekende producten in huis voor iedere toepassing.

Perfecte verfresultaten voor een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding!

Alle HORNBACH verf wordt in Duitsland volgens strenge milieunormen gemaakt. De jarenlange ervaring van onze gekwalificeerde professionals is daarbij essentieel.

De voordelen van HORNBACH verf in één oogopslag

  • Breed assortiment hoogwaardige producten voor elke toepassing.
  • Merken kwaliteit tegen een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
  • Voortdurende ontwikkeling voor het behalen van de beste resultaten, de hoogste dekking en duurzaamheid.
  • HORNBACH Verfmengservice voor het mengen van meer dan 20 producten in 1 miljoen tinten.
  • Optimaal afgestemd schildersgereedschap.
  • Onafhankelijk geteste merkkwaliteit.

Productassortiment van HORNBACH verf

Voor HORNBACH betekent hoge kwaliteit niet alleen gebruiksgemak en perfecte resultaten, maar ook absolute veiligheid tijdens het gebruik. Daarom wordt bijvoorbeeld al onze dispersieverf op waterbasis geproduceerd. Veel van onze lakken en beitsen zijn vrij van oplosmiddelen of er is een beperkte dosis gebruikt, waardoor ze ook binnenshuis veilig te gebruiken zijn.

HORNBACH binnenverf

De binnenverf van HORNBACH is moeiteloos aan te brengen en levert uitstekende resultaten op het gebied van dekking, oppervlaktekwaliteit en duurzaamheid. In sommige renovatiesituaties is een gewone muurverf niet voldoende, bijvoorbeeld wanneer het nodig is om oude vlekken te voorkomen of een extreem krasbestendig oppervlak te creëren. HORNBACH heeft de perfecte oplossing hiervoor.

Bij moeilijke ondergronden helpt een passende grondverf om het perfecte resultaat te behalen. Welke grondverf je voor welke ondergrond gebruikt, vind je in ons advies " Verven en pleisteren voorbereiden" onder Alles over schilderen.

Meister Polar wit plus voor een gezond binnenklimaat.

Conserveringsmiddelen kunnen in zeldzame gevallen allergische reacties veroorzaken. Daarom zien we bij veel binnenverf af van deze toevoeging.

Niet alleen voor mensen met allergieën! Juist in gevoelige woonruimtes zoals slaap- of kinderkamers moet conserveringsmiddelvrije verf gebruikt worden. Veel van onze muurverf is conserveringsmiddelvrij, let bij de aankoop van de verf op het volgende label.

Vrij van conserveringsmiddelen HORNBACH

Goed om te weten!

Als de conserveringsmiddelvrije verf bij de verfmengservice wordt gemengd, is het om technische redenen niet meer conserveringsmiddelvrij, omdat de verfpasta's dan nog geconserveerd moeten worden.

HORNBACH buitenverf

Buitenverf moet de gevel langdurig tegen omgevingsinvloeden beschermen. Tegelijkertijd zijn gekleurde gevels hip. De gekozen kleur moet ook na meerdere jaren niet vervagen of bleek worden. Daarom biedt HORNBACH duurzame gevelverf die weerbestendig is en zijn kleur lang behoudt.

In het bijzonder is de HORNBACH silicone gevelverf plus geschikt om je gevel tot 15 jaar te beschermen. Deze heeft een filmbescherming, wat groene aanslag verhindert. Met de juiste grondverf, een onverslaanbaar duo.

Minerale ondergronden zoals dakpannen, kalk, kalkcement, cementstuc, beton of mineraal metselwerk verf je het beste met een silicaatverf.

HORNBACH lak

HORNBACH lak laat oppervlakken perfect tot hun recht komen. De lak biedt langdurige bescherming en zet de gelakte oppervlakken perfect in de schijnwerpers, zowel binnen als buiten. Om ervoor te zorgen dat ook de gekleurde lak op elke ondergrond gebruikt kan worden, biedt HORNBACH de passende grondverf.

De HORNBACH gekleurde lak is oplosmiddelvrijof er is beperkt gebruik gemaakt van oplosmiddelen. Voor hoogwaardige en extreem krasvaste oppervlakken is de HORNBACH hybride lak de juiste keuze; als de lak speciaal voor kinderspeelgoed moet worden gebruikt, wordt de HORNBACH PU-lak aanbevolen.

Naast klassieke gekleurde lak biedt HORNBACH je speciale probleemoplossers, zoals de HORNBACH radiatorlak, de HORNBACH bootlak of de HORNBACH tegellak.

Met HORNBACH tegellak zullen oude tegels weer stralen met een nieuwe glans. Als de tegelkleur niet meer modern is, kan deze eenvoudig overgeverfd worden. De 2K tegellak kan ook in de gewenste kleur gemengd worden.

Met de HORNBACH metaalbeschermende lak zijn alle metalen oppervlakken optimaal beschermd tegen corrosie. De klassieke HORNBACH metaalbeschermende lak is geschikt voor elke metalen ondergrond en kan ook direct op roest gesmeerd worden. Met de HORNBACH lak voor glimmend ijzer of de HORNBACH hamerslag-effectlak kunnen heel bijzondere effecten op metaal bereikt worden.

HORNBACH houtbeits, houtolie & houtverf

Om hout lang mooi te houden, moet je de juiste houtbescherming gebruiken. Buiten is daarbij de bescherming tegen uv-straling, vocht of de groei van algen of schimmels erg belangrijk. Binnen moet het hout verzorgd worden met producten die vrij zijn van schadelijke stoffen en die de lucht niet belasten.

Houtbescherming buitenshuis

De HORNBACH beits voor buiten beschermt het hout langdurig tegen weersinvloeden. Zo biedt de HORNBACH houtbeits plus tot wel 7 jaar bescherming.

De oplosmiddelhoudende HORNBACH LH-beits is een impregnering, grondverf en beits in één en zorgt zo voor een optimale bescherming voor bijvoorbeeld schuttingen, tuinhuisjes of dakranden.

Houtolie kan worden gebruikt om met name tuinmeubelen of terrassen te beschermen. HORNBACH houtolie plus wordt gekenmerkt door een hoog vastestofgehalte van 52%. Dat zorgt voor een bijzonder goede bescherming tegen vocht: water druppelt er gewoon af.

Als je hout dekkend wil verven, gebruik dan een weerbestendige verf. De HORNBACH weerbestendige verf plus is hoogdekkend met geïntegreerde isolatieprimer en verhindert zo het doorbloeden van houtbestanddelen.

Hout binnenshuis

Binnen is houtbescherming net zo belangrijk als buiten. Er zijn weliswaar geen externe omgevingsfactoren die het hout aantasten, maar luchtvochtigheid, vuil, vloeistoffen en nog tal van andere aspecten kunnen het toch aantasten.

Met de juiste verzorging worden houtoppervlakken binnenshuis beschermd en behouden ze hun waarde. HORNBACH houtverzorgingsproducten zijn daarnaast oplosmiddelvrij. Was zoals de HORNBACH bijenwasbalsem verfijnt en verzorgt het hout.

De HORNBACH woonruimtebeits kan voor alle houten meubels, deuren of accessoires gebruikt worden. Daarnaast is deze speciaal geschikt voor kinderspeelgoed. Voor bijzonder belaste oppervlakken zoals bureaus of zelfs houten vloeren adviseren wij de HORNBACH hardwasolie.

Jouw HORNBACH verf in de gewenste kleur

Bij de verfmengservice van HORNBACH is het mogelijk om alle witte verf, lak en beits in de door jou gewenste kleur te laten mengen, zowel online als in jouw lokale HORNBACH vestiging.

Om de juiste kleur te kiezen, kun je gebruikmaken van kleurenkaarten en kleurenwaaiers. Deze handige tools helpen je bij het vinden van de perfecte tint. Met de kleurcode op de kleurenwaaier kunnen we altijd een nieuwe hoeveelheid van dezelfde kleur voor je mengen. Op die manier hoef je niet onnodig veel verf op voorraad te hebben, maar krijg je de kleur alsof hij direct klaarligt in het schap.

Projecten die ook interessant kunnen zijn

naar boven