Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Het moge duidelijk zijn: bij HORNBACH staat de klant met zijn of haar project centraal. Daarbij hebben we het niet alleen over de klant van nu, maar ook over de klant van later. Dat betekent dat we verantwoorde keuzes moeten maken. En dat doen we dan ook graag. Op alle fronten:

Duurzame aarde

Wij zijn er heilig van overtuigd dat HORNBACH een voorbeeldfunctie heeft - als het gaat om verantwoord (ver)bouwen. Daarom ondernemen wij het volgende:

Nieuwe duurzame vestigingen

Met onze nieuwe vestigingen gaan we nog een stapje verder. Wordt er een nieuwe HORNBACH-vestiging gebouwd, dan gebruiken we daarvoor materialen die aan het einde van hun levensduur voor circa 90% herbruikbaar zijn.

Goed voor de maatschappij en medewerkers

Onze medewerkers zijn alles. Ze maken HORNBACH, HORNBACH. De karakters en verhalen van onze werknemers vormen óns verhaal. Daarom vinden we het superbelangrijk dat zij met plezier werken. We hechten waarde aan goede arbeidsomstandigheden.

Het hoofdkantoor

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

HORNBACH is zich bewust van de verantwoordelijkheid voor de gezondheid van de economie, de bescherming van het milieu en het welzijn van de mens. En daarom zetten we ons op allerlei vlakken in voor verbetering binnen onze maatschappij.

Heb jij suggesties, vragen of tips? Daar staan we altijd voor open! Goede ideeën zijn er namelijk om gehoord te worden. Dus laat het ons weten en mail naar marketing-nl@hornbach.com.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen