0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 765 - 78 90 - 00
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 29-06-22 om 18:04 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Actueel

Maak ruimte voor jezelf

Leestijd 3 min.
Maak ruimte voor jezelf HORNBACH!

Voor jou is dit geen nieuws: niks voelt zo goed als een muur omverhalen, een grasmat eruit trekken, een tuinhuis afbreken of een keuken slopen. Ruimte maken is LEKKER! Het voelt goed.

Maak ruimte voor jezelf

Voor jou is dit geen nieuws: niks voelt zo goed als een muur omverhalen, een grasmat eruit trekken, een tuinhuis afbreken of een keuken slopen. Ruimte maken is LEKKER! Het voelt goed. En weet je waarom? Omdat het einde van het één, vaak het begin is van het ander, van iets nieuws, van een belofte, van iets wat beter bij je past.

Maak ruimte voor jezelf

Wij zijn fan van de meest praktische manier van ruimte maken: Poten in de klei. Mouwen opstropen. Aanpakken maar! Muren omvertrekken, terrassen vervangen, tuinhuisjes slopen. Zolang jij met volle overtuiging ruimte voor jezelf maakt, staan wij als één man achter je.

Aanpakken dus! Zo ben jij klaar voor je volgende project. Want soms moeten oude dingen wijken, voor iets nieuws, iets mooiers.

Wij helpen jou daarbij. Want dat heb je na afgelopen jaar gewoon verdiend.

Dus of het nou voor een eigen project is, voor die lang gewenste mancave is of juist voor die boomhut voor de kinderen. Wij halen alles uit de kast én hebben alles in huis waarmee jij die extra vierkante meters weer terug kan pakken. Letterlijk en figuurlijk.

Maak ruimte voor jezelf!

Maak ruimte voor jezelf

Ontdek meer van HORNBACH!

naar boven
HORNBACH