0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 02-12-23 om 05:42 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Sfeer creëren met houtbeits

Sfeer creëren met houtbeits

De kleur van hout in huis op elkaar afstemmen of oud met nieuw combineren. Met de houtbeitsen van HORNBACH breng je de actuele trends met speels gemak in je huis! Gebruik eens twee verschillende kleuren! Met lichte kleuren accentueer je mooie details, met donkere camoufleer je kleine krasjes.

Hetzelfde effect wordt bereikt door beits te combineren met dekkende verf, mooie houtnerven accentueer je met lichtere beits – wat je wilt camoufleren, verdwijnt onder een dekkende verflaag.

Denk bij het vormgeven van je eigen vier muren niet alleen aan muurverf, behang of laminaat. Maak mooie totaalconcepten en betrek ook je houten meubelen bij de individuele ruimtevormgeving: geef ze een nieuwe kleur. Je kunt je eigen smaak de vrije loop laten. Probeer ook eens intense kleuren en geef je huis met een likje verf in een krachtige kleur een geheel nieuwe look.

Transparant, maar niet eentonig!
Gun je houten meubelen een nieuwe verflaag, hier zie je onze beitskleuren in een overzicht.

hout en trendkleuren 550 142px Pic 550x142

Beits geeft hout meer kleur, zonder het te verbergen. HORNBACH beschikt over een breed assortiment prachtige beitskleuren voor ieder project. We hebben voor ieder wat wils, van verschillende natuurlijke houtkleuren tot inspirerende regenboogkleuren.

Laat je informeren over de juiste manier van het verwerken van houtbeits, zo weet je zeker dat jouw project een succes wordt!

Over de Verfmengservice

Wist je dat wij meer dan 1 miljoen verschillende kleurentinten voor je kunnen maken? Ons verfmengsysteem behoort tot de beste mengsystemen van de internationale markt! En als je onverwacht tóch meer verf nodig hebt? Met de kleurcode bij de hand maken wij ook jaren later nog exact dezelfde kleur voor je. Kom langs in jouw HORNBACH vestiging voor gratis kleurmonsters en deskundig advies! Óf je laat je favoriete kleur gewoon online mengen en thuisbezorgen. Onze kleurwaaiers kun je gewoon digitaal inzien.

Projecten die ook interessant zijn

naar boven