0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 30-11-23 om 09:26 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Geef je tuinhuis kleur

Geef je tuinhuis kleur

Tuinhuisjes achter struiken verbergen is verleden tijd. Gebruik het huisje als blikvanger in je tuin. Met dekkende verf in volle tinten zal het je weinig moeite kosten je ‘rommelschuurtje‘ nieuw leven in te blazen.

Kleurrijke charme voor praktische huisjes, breng leven in de vormgeving van je perceel. Tuinhuisjes staan vaak een eindje van het huis af en kunnen daardoor perfect in intense kleuren geverfd worden. De afwisseling tussen licht en donker versterkt het effect van de houten constructie. Als je de kozijnen en randen licht maakt en de rest donker, creëer je een maritieme sfeer. Geef je echter de voorkeur aan iets minder opvallende kleuren, kies dan voor ton-sur-ton. Bij weinig ruimte kun je het beste lichte houtbeits gebruiken in de kleur ahorn, berk of kalkwit. Daardoor wordt je tuinhuisje minder opdringerig.

En zo werkt 't! Hier kom je alles te weten over verf- en houtsoorten, het juiste gebruik van houtbeits en -olie en krijg je praktische tips voor je tuinhout beschermingsproject.

Over de Verfmengservice

Wist je dat wij meer dan 1 miljoen verschillende kleurentinten voor je kunnen maken? Ons verfmengsysteem behoort tot de beste mengsystemen van de internationale markt! En als je onverwacht tóch meer verf nodig hebt? Met de kleurcode bij de hand maken wij ook jaren later nog exact dezelfde kleur voor je. Kom langs in jouw HORNBACH-vestiging voor gratis kleurmonsters en deskundig advies! Óf je laat je favoriete kleur gewoon online mengen en thuisbezorgen. Onze kleurwaaiers kun je gewoon digitaal inzien.

Projecten die ook interessant zijn

naar boven