0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 765 - 78 90 - 00
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 18-08-22 om 10:30 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Kleurrijke charme voor praktische huisjes, breng leven in de vormgeving van je perceel. Tuinhuisjes staan vaak een eindje van het huis af en kunnen daardoor perfect in intense kleuren geverfd worden. De afwisseling tussen licht en donker versterkt het effect van de houten constructie. Als je de kozijnen en randen licht maakt en de rest donker, creëer je een maritieme sfeer. Geef je echter de voorkeur aan iets minder opvallende kleuren, kies dan voor ton-sur-ton. Bij weinig ruimte kun je het beste lichte houtbeits gebruiken in de kleur ahorn, berk of kalkwit. Daardoor wordt je tuinhuisje minder opdringerig.

En zo werkt 't! Hier kom je alles te weten over verf- en houtsoorten, het juiste gebruik van houtbeits en -olie en krijg je praktische tips voor je tuinhout beschermingsproject.

Hier ga je naar de projecthandleiding 'Hout beschermen'

Projecten die ook interessant zijn

naar boven
HORNBACH