0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 06-12-23 om 17:42 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Geef je tuinscherm kleur

Geef je tuinscherm kleur

Je tuinscherm hoeft geen saai object meer in je tuin te zijn, integreer scheidingselementen en omheiningen met kleur in je tuin!

Tuinschermen zijn een geliefd middel om je 'kleine rijk' af te grenzen. Maar dat hoeft niet te betekenen dat je tegen een lelijk scherm aan hoeft te kijken! Gebruik een vriendelijke kleurstelling rondom je tuin.

Leg de nadruk op de stijl van je omheining - door middel van schoren en designelementen kunt je er iets bijzonders van maken. Zo maak je iets bijzonders van je 'tuinomheining:

  • Gekleurde randen en steunbalken zorgen voor vrolijke accenten.
  • Erg leuk is de combinatie van beits en dekkende weersbestendige verf.
  • Gebruik daarbij ton-sur-ton kleuren om niet te veel nadruk te leggen op grote oppervlakken.
  • Als je rekening houdt met de kleur van de kozijnen van je huis, geef je je perceel een harmonieus karakter.
  • Gebruik groentinten voor je tuinelementen, zodat ze naast de beplanting optisch op de achtergrond komen en leg zo meer nadruk op details in de tuin.

En zo werkt 't! Hier kom je alles te weten over verf- en houtsoorten, het juiste gebruik van houtbeits en -olie en krijg je praktische tips voor je tuinhout beschermingsproject.

Over de Verfmengservice

Wist je dat wij meer dan 1 miljoen verschillende kleurentinten voor je kunnen maken? Ons verfmengsysteem behoort tot de beste mengsystemen van de internationale markt! En als je onverwacht tóch meer verf nodig hebt? Met de kleurcode bij de hand maken wij ook jaren later nog exact dezelfde kleur voor je. Kom langs in jouw HORNBACH vestiging voor gratis kleurmonsters en deskundig advies! Óf je laat je favoriete kleur gewoon online mengen en thuisbezorgen. Onze kleurwaaiers kun je gewoon digitaal inzien.

Projecten die ook interessant zijn

naar boven