0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 01-12-23 om 02:01 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Geef je tuinmeubelen kleur

Geef je tuinmeubelen kleur

Wanneer je je tuinmeubelen opfrist met beits of een houtbeschermmiddel, kun je zorgen voor nieuwe accenten!

Breid je woonruimte uit en maak je eigen tuinoase! Houd bij het verven van je tuinmeubelen rekening met de kleur van de kozijnen van het huis of de omgeving – dit zorgt voor een harmonieus geheel.

Beleef je terras en geef de kleur aan voor je tuinaccessoires. HORNBACH beits in trendy kleuren geeft je meubels een persoonlijke touch.

  • Houd bij de kleurkeuze rekening met de omgeving en zet bewust contrasten met de ondergrond of kleur van de gevel.
  • Tuinmeubels in lichte kleuren lijken minder zwaar en hebben een vriendelijke uitstraling. Dat is een voordeel voor kleine tuinen en terrassen.
  • Probeer eens een nieuwe, natuurlijke houtkleur en koop niet meteen nieuwe meubels.
  • Beits met een teakhouten look laat versleten hout weer stralen als nieuw.

En zo werkt 't! Hier kom je alles te weten over verf- en houtsoorten, het juiste gebruik van houtbeits en -olie en krijg je praktische tips voor je tuinhout beschermingsproject.

Over de Verfmengservice

Wist je dat wij meer dan 1 miljoen verschillende kleurentinten voor je kunnen maken? Ons verfmengsysteem behoort tot de beste mengsystemen van de internationale markt! En als je onverwacht tóch meer verf nodig hebt? Met de kleurcode bij de hand maken wij ook jaren later nog exact dezelfde kleur voor je. Kom langs in jouw HORNBACH vestiging voor gratis kleurmonsters en deskundig advies! Óf je laat je favoriete kleur gewoon online mengen en thuisbezorgen. Onze kleurwaaiers kun je gewoon digitaal inzien.

Projecten die ook interessant zijn

naar boven