0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 08-02-23 om 11:21 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Kies je categorie

Mijn vestiging

HORNBACH | De Projectbouwmarkt met Onlineshop

HORNBACH is er voor de echte doorzetter. Voor mensen die met pure wilskracht, passie en hun eigen handen iets nieuws maken. Of het oude willen opknappen. Net zo lang schilderen, schroeven, boren en zagen tot het goed is. Het is onze passie om je daarbij te ondersteunen. Daarom staan er dagelijks duizenden medewerkers klaar. Zowel in onze vestigingen en in de Onlineshop voorzien wij jou van het juiste advies en het beste assortiment voor ieder project.

Nu de dagen weer korter zijn, is er nog genoeg te doen! Start het seizoen goed met de juiste grond, bodem & meststoffen. Gaat jouw tuin dit jaar op de schop? Ga voor een strakke nieuwe schutting! Zorg daarnaast dat jouw houten schutting staat als een huis. Klaar met klussen? Berg al jouw tuingereedschap, of ander projectmateriaal als balken en plaatmateriaal gemakkelijk op in een tuinhuis of blokhut. Wil je tot in de late uurtjes van je tuin genieten? Dan is terrasverwarming of een knapperend vuurtje van haardhout iets voor jou! Maak het gezelliger of verklein de kans op inbraak met buitenverlichting.

En binnen mag de gezelligheid natuurlijk niet achterblijven! Maak het binnen sfeervol en gezellig met binnenverlichting en raamdecoratie. Match het met mooi en betaalbaar laminaat en maak het af met een stijlvolle binnendeur waar je heel lang plezier van hebt. Wil je de keuken ook vernieuwen maar de kosten laag houden? Vervang dan alleen het keukenblad! Je keuken ziet er meteen als nieuw uit!

En haal energie uit je energierekening met de beste isolatiematerialen. Isoleer je ramen en deuren met tochtstrips en je verwarmingsbuizen met buisisolatie. Zo hou jij de warmte in huis deze winter. Zuinig omgaan met stroom doe je met Smart Home! Plaats bijvoorbeeld slimme verlichting of maak je verwarming slim. Zo staat je apparatuur staat nooit onnodig aan. Daarnaast is een elektrische kachel een perfecte oplossing om minder gas te gebruiken in huis. Infraroodpanelen zijn relatief laag in stroomverbruik. De infraroodstraling voelt als het ware alsof de zon op je huid brandt. Niet voor niets dat infrarood verwarming steeds populairder wordt.

HORNBACH | Het grootste assortiment met de beste services

Ga aan de slag met jouw project! Laat je niet tegenhouden en stroop de mouwen op. Maak bijvoorbeeld je muren tot een kunstwerk met een nieuw behang, of verf de muur in een kleur die jij wilt. Bekleed je wand met wandpanelen, of ga aan de slag met woondecoratie. Kies jouw project en je bent klaar voor het nieuwe jaar. Doe het samen met HORNBACH.

Bij HORNBACH adviseren en inspireren we je graag over alles wat te maken heeft met je badkamer plannen en inrichten. Met onze uitgebreide projecthandleidingen van bijvoorbeeld een wastafel monteren en een douchegoot plaatsen, maak je het jezelf gemakkelijk. Wij laten je zien hoe het moet en jij kunt direct aan de slag. Bij HORNBACH is alles verkrijgbaar voor het slagen van jouw project. En dat met de laagste prijsgarantie. Jij hebt de vaardigheden, wij de expertise!

naar boven