0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 26-01-23 om 23:23 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Vlaggen & vlaggenstokhouders


6 resultaten
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Vlaggenstokhouder aluminium
4,25 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Vlaggenstokhouder verzinkt
Starx
14,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Vlaggenstokhouder nylon wit
3,00 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Oranje wimpel lengte 175 cm
3,05 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
U hebt 6 van 6 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Vlaggen & vlaggenstokhouders

Vlaggenstokhouder of vlag kopen bij HORNBACH

Een paar keer per jaar gaat de vlag uit in Nederland. De vlaggen gaan uit om Bevrijdingsdag, koningsdag en de verjaardagen van de koninklijke familie te vieren. Ook wordt de Nederlandse vlag soms uitgehangen om een diploma of thuiskomst te vieren. Bij HORNBACH kan je terecht voor de Nederlandse vlag en een stevige vlaggenstokhouder. Kom langs in jouw HORNBACH vestiging of kijk online voor jouw beste optie!

Vlaggenstokhouder bevestigen

Heb je geen idee hoe je die vlaggenstokhouden aan de buitenmuur bevestigt? Omdat de buitenmuur vaak bestaat uit bakstenen heb je een sterke boorhamer of klopboormachine nodig. Boor hiermee je gaten in de muur. Daarna doe je de pluggen erin en bevestig je met schroeven de vlaggenstokhouder.

Je vlag of vlaggenstokhouder bestel je eenvoudig online

Wil je je vlag of vlaggenstokhouder zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven