0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 03-02-23 om 15:18 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Picknicktafels


10 resultaten
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenop dit moment niet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
U hebt 10 van 10 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Picknicktafels

Populaire filters in het assortiment Picknicktafels

Picknicktafels koop je bij HORNBACH

picknicktafel / biertafel

Gaat het om een leuk feestje, of wil je gewoon heerlijk kunnen ontspannen met vrienden en familie dan is de picknicktafel een goede oplossing. De multifunctionele picknicktafels kunnen bij elke gelegenheid worden gebruikt. Bekijk het online! Bekijk ook eens onze horecameubelen voor feestelijke sets. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

Picknicktafels voor jou!

Niemand zal nee zeggen tegen een picknicktafel, de tafels die wij aanbieden hebben een modern design en zijn makkelijk te onderhouden. Wil je je picknicktafel in een andere kleur? Ook dat is geen probleem met een goede dekkende beits. Wil je graag een nieuwe picknicktafel maar weet je nog niet precies welk model bij jou past? Kom dan langs in één van onze vestigingen en laat je informeren door ons vakkundige personeel.

Aan de slag met picknicktafels

Heb je vragen over picknicktafels? Dan kan je deze vragen altijd stellen aan ons personeel in de vestiging bij jou in de buurt. Of kijk eens bij onze adviespagina over tuinmeubelen kiezen of tuinmeubelen maken van hout voor handige tips en meer informatie van onze experts over picknicktafels. Kortom niks houdt je meer tegen! Zorg voor de perfecte voorbereiding en ga aan de slag met je biertafel project

De beste picknicktafels bestel je eenvoudig online

Wil je je picknicktafels zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven