Eet jij graag buiten met jouw vrienden en familie? Mis deze handleiding voor het bouwen van een buitenkeuken dan niet. Bekijk de video óf volg de uitgeschreven stap-voor-stap handleiding, bepaal zelf de afmetingen en ga aan de slag!

Zagen, timmeren, bouwen en dan.. grillen maar!

De instructies zijn opgedeeld in drie fases: het geraamte, de keuken dichtbouwen en de bodem en het blad. De benodigde materialen per fase vind je hieronder.

Materialen voor het geraamte

Materialen keuken dichtbouwen
Materialen bodem en blad

Het geraamte bestaat uit twee ‘ladders’, hierop monteren we zes balken als poten en zes zwenkwielen. Handig, zo kan je jouw keuken nog eens verplaatsen!

Natuurlijk kan je jouw keuken indelen en afwerken zoals je wilt. Wij doen dit met zwart potdeksel, ofwel: Zweeds rabbat.

Jouw mobiele keuken heeft een bodem en een blad. Waar anders moet dat koude biertje op staan en de kolen worden opgeborgen? Het blad maken wij van Douglas planken en tuintegels, uiteraard kan je hier ook ander materiaal voor gebruiken zoals natuursteen, beton of hout.

Buitenkeuken maken voor Kamado . HORNBACH

Deze handleiding komt voort uit één van onze ProjectShows. De ProjectShow was een live demonstratie in onze vestigingen waar we grootse projecten aanpakten, complexe zaken uitlegden en deskundig advies gaven.