Mijn verlanglijsten 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
24-12-2024 07:00 - 17:00 Uur
25-12-2024 gesloten
26-12-2024 gesloten
Je hebt deze informatie op 12-12-24 om 11:24 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Het bijzondere aan de keramische ook wel kamado barbecue: het omhulsel is volledig van keramiek gemaakt.

Barbecueën, grillen, slow cooking, roken/smoken of bakken: de keramische barbecue, ook wel kamado genoemd, is een echte allrounder! Deze houtskool gestookte keramische barbecue bestaat uit een base en een eivormige deksel, de dome. Het keramische schild behoudt de warmte waardoor de kamado een warmte kan bereiken van wel 600 graden celcius. Voor de kamado zijn vele toebehoren beschikbaar, waardoor je op veel wijzen heerlijk voedsel als vlees, vis, groenten, pizza, maar ook pasta’s en taarten kan bereiden!

Is een kamado barbecue jouw ding? Wij hebben alle informatie voor je op een rijtje gezet:

Om thuis een lekkere pizza te bereiden, heb je heel veel warmte, een echte vlam, een steen en snelheid nodig.

Deze intense hitte zorgt voor de heerlijk knapperige bodem, de ultieme korst en heerlijke gesmolten kaas, die kenmerkend is voor een geweldige pizza gebakken in een authentieke pizzaoven. Een absolute gamechanger. Met een opwarmtijd van slechts 15 minuten en een baktijd van 60 seconden is je pizza zo klaar! OONI pizzaovens zijn daarmee een absolute barbecuetrend van 2023. Ooni heeft een ruim assortiment pizzaovens, zowel op hout(skool) als gas gestookt en ook meerdere accessoires.


Voor bij wie gebruiksgemak bovenaan staat, is er een elektrische barbecue. Praktisch in het gebruik, steek de stekker in het stopcontact en je kunt beginnen! Een elektrische barbecue werkt met verwarmingselementen en dus niet met houtskool of gas en je hebt geen last van rook. Toch hebben de etenswaren een pure smaak: vlees en groente van de elektrische barbecue hebben weliswaar geen rookaroma, maar daardoor komen de natuurlijke aroma’s veel duidelijker naar voren. En de buren ergeren zich niet aan de rook. Een elektrische barbecue is goed te gebruiken op balkons en gemakkelijk mee te nemen.

Voordelen van een elektrische barbecue:

  • Rookloos.
  • Gemakkelijk te reinigen.
  • Snel klaar voor gebruik.
  • Nauwkeurige temperatuurregeling
  • Zeer veilig (geen vlammen/gas).

Pulled pork is intussen ook bij ons een BBQ-klassieker. Gloeiendheet, aromatisch en boterzacht: je legt het lang gegaarde varkensvlees op je broodje.

HORNBACH staat bekend om zijn uitgebreide assortiment aan accessoires voor verschillende bbq-merken. Of je nu een Weber, Big Green Egg, Kamado, Napoleon of een ander merk bbq hebt, bij HORNBACH kun je terecht voor allerlei handige accessoires om het barbecueën nog leuker en gemakkelijker te maken.

Voor het grillen van mooie stukken vlees of vis, is niets zo belangrijk als de temperatuur ofwel het meten van de gaargraad van het product. Wij zeggen altijd meten is weten! Vandaar dat een thermometer een essentiële tool is voor iedere thuis- én professionele kok. Met een thermometer kan de perfecte gaargraad worden bereikt bij verschillende soorten vlees, gevogelte en vis. Bij Hornbach hebben we verschillende slimme thermometers die volledig draadloos en via de app te bedienen zijn. Op deze manier lukken sappige steaks, haantjes, kalkoen en andere vleessoorten evenals vis altijd perfect én dat zonder stress!

De voordelen van een LASERLINER vleesthermometer:

  • Draadloos.
  • 2 geïntegreerde sensoren (dubbele temperatuursensoren) bewaken de kerntemperatuur en de omgevingstemperatuur van de barbecue-artikelen.
  • Innovatief schattingsalgoritme: schat de gaartijd en bepaalt rusttijden voor een optimale bereiding en planning.
  • Connectivity Suite: eenvoudig gaarprocessen via Bluetooth met de smartphone of tablet volgen.

Na een heerlijke avond barbecueën kan je verzadigd gaan zitten bij je vuurschaal- of korf. Lekker met je voeten omhoog. Koud biertje of mooie wijn in de hand, het vuur knettert in de vuurschaal en maar lekker nagenieten. Wellicht nog een klein toetje of wat marshmallows boven het vuur roosteren. Heerlijk!

Maar wist je dat je ook kan barbecueën op een vuurschaal? Je hangt een rooster boven de vuurschaal of een pot aan een ketting en je kan beginnen met koken, braden of grillen. Klinkt goed toch?

naar boven