0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 765 - 78 90 - 00
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 27-06-22 om 04:34 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Exclusieve wandeffecten

Leestijd 3 min.
Exclusieve wandeffecten | HORNBACH!

Bij ons kun je niet alleen de kleur, maar ook het effect kiezen. Ons Verfmengcentrum maakt het mogelijk! Voeg naar wens glitters toe aan je verf voor een trendy glamoureffect of geef je lak of muurverf in ons Verfmengcentrum een metallic-look. Eén van de deskundige HORNBACH medewerkers helpt je graag.

HORNBACH verf met metallic-look

Metaaleffecten voor de muur en vloer, krachtig of decent benadrukt, geven je woonruimtes een verfijnd karakter. Modern koel, of klassiek warm; de verf geeft de basissfeer voor Metallic Soft of Metallic Intensive en geven muur, vloer en inrichtingselementen de juiste glans!

Met HORNBACH Metallic Intensive bereik je een sterk schilderwerk met metallic effect, welke geschikt is voor allerlei materialen en ondergronden. Maak indrukwekkende accenten, bijvoorbeeld op je deurkozijnen, stucelementen of meubelen.

HORNBACH Metallic Soft is een zijdeachtig glanzende HORNBACH latexverf met individuele, decente metallictinten. Deze verf kan op dezelfde wijze als normale latexverf met een kwast of roller worden aangebracht. Metallic Soft behoort tot de favorieten voor een moderne vormgeving van woonruimtes.

HORNBACH-verf met glamoureffect

Glinsterende effecten bij binnenverf en pleisterwerk horen bij de absolute trendsetters. Met Glamour Intensive of Glamour Soft maak je glanzende effecten voor je woonruimte, die precies bij jouw smaak passen.

HORNBACH Glamour Intensive beschikt over een aanzienlijk aandeel glitterdeeltjes, ideaal voor exclusief schilderwerk op vlakken of als benadrukt accent.

HORNBACH Glamour Soft beschikt over een subtiel aantal glitterdeeltjes. Deze zorgen afhankelijk van de lichtinval voor een sprookjesachtige glinstering. Dit kan ook worden bereikt met andere producten in exclusieve tinten.

Over de Verfmengservice

Wist je dat wij meer dan 1 miljoen verschillende kleurentinten voor je kunnen maken? Ons verfmengsysteem behoort tot de beste mengsystemen van de internationale markt! En als je onverwacht tóch meer verf nodig hebt? Met de kleurcode bij de hand maken wij ook jaren later nog exact dezelfde kleur voor je. Kom langs in jouw HORNBACH vestiging voor gratis kleurmonsters en deskundig advies! Óf je laat je favoriete kleur gewoon online mengen en thuisbezorgen. Onze kleurwaaiers kun je gewoon digitaal inzien.

Meer over de HORNBACH verfmengservice

HORNBACH - Verfmengservice

Projecten die ook interessant zijn

naar boven
HORNBACH