0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 765 - 78 90 - 00
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 27-06-22 om 05:00 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

StyleColor structuur- en effectverf

Leestijd 4 min.
StyleColor structuur en effectverf | HORNBACH!

Laat je hier inspireren door de structuur- en effectverven van StyleColor! Wil je gaan voor warm en gezellig of juist voor modern en strak?

Zachte pasteltinten werken subtiel en vragen weinig de aandacht in tegenstelling van felle kleuren. Deze zijn direct en duidelijk zichtbaar binnen een ruimte. Voor elke stijl is een bijpassende kleur. Combineer kleuren en haal het beste van je huis naar boven! Zit jouw wens er toch niet bij? Dan laat je deze eenvoudig mengen in ons verfmengcentrum.

LOFT

De structuureffectverf StyleColor LOFT geeft een trendy en moderne beton-look aan je muren. LOFT is verkrijgbaar in twee kant-en-klaar gemengde grijstinten en kan perfect gecombineerd worden met coole blauw- en grijstinten.

Wil je meer weten over StyleColor LOFT? Bekijk hier de brochure StyleColor LOFT (PDF, 596 KB)

StyleColor Loft | HORNBACH

NATURE

StyleColor NATURE onderstreept het bijzondere welzijnsgevoel en geeft je muren een frisse uitstraling. Licht gemarmerde vlakken met een heldere oppervlakteglans zorgen afhankelijk van de lichtval voor bijzondere effecten.

Wil je meer weten over StyleColor NATURE? Bekijk hier de brochure StyleColor NATURE (PDF, 543 KB)

StyleColor Nature | HORNBACH!

MARMER

StyleColor MARMER geeft je muren een minimalistische, stijlvolle en absoluut verrassende marmerlook. De gebruiksklare structuurpleister lijkt door de toevoeging van zwarte effen vlokken op natuurlijk marmer.

Wil je meer weten over StyleColor MARMER? Bekijk hier de brochure StyleColor MARMER (PDF, 575 KB)

StyleColor Marmer | HORNBACH!

SAND

Met de structuur- en effectverf StyleColor SAND creëer je een natuurlijke, maar toch moderne sfeer. Deze prachtige kleurenwereld geeft een gevoel van mediterraanse behaaglijkheid.

Wil je meer weten over StyleColor SAND? Bekijk hier de brochure StyleColor SAND (PDF, 528 KB)

StyleColor Sand | HORNBACH!

GLAMOUR

Geef je wanden creatief en glamoureus vorm met de effectverf StyleColor GLAMOUR. Deze hoogwaardige muurverf met glittereffect laat zich ideaal combineren met de blauw- en violettinten in de StyleColor lijn.

Wil je meer weten over StyleColor GLAMOUR? Bekijk hier de brochure StyleColor GLAMOUR (PDF, 721 KB)

Značka Stylecolor

METAL

Met StyleColor METAL geef je je muren een exclusieve en adembenemende metallook. Goud, zilver, brons of roest - de metal-kleuren laten zich ideaal combineren met de warmere zomerse kleuren.

Wil je meer weten over StyleColor METAL? Bekijk hier de brochure StyleColor METAL (PDF, 421 KB)

StyleColor Metal | HORNBACH!

StyleColor muurverf

Met StyleColor biedt HORNBACH een breed scala kant-en-klaar muurverven voor een creatief woonontwerp. Ontdek de werking van verschillende kleurtinten in ons inspiratie element hieronder en vind jouw persoonlijke lievelingskleur. Pas eenvoudig en snel jouw huis aan naar je favoriete kleur!

  • StyleColor1627632551655
  • StyleColor Nature | HORNBACH!
  • StyleColor1627632537302
  • StyleColor1627632563160
  • StyleColor1627632481714
  • StyleColor1627632606377
  • StyleColor1627632579798
van

Kleurentheorie

Kleuren begeleiden ons leven in bijna dagelijkse situaties. Bewust of onbewust, heeft het invloed op onze stemming en onze gevoelens. Hier leggen we kort uit wat het effect van verschillende kleuren is.

Warme kleuren, zoals rood, oranje, geel en bruintinten, laten onze kamer enige graden warmer aanvoelen. Daarom kun je deze kleuren het beste gebruiken in ruimtes met ramen op het noorden, zolang deze ruimtes niet te donker zijn.

Koude kleuren, zoals turkoois, blauw en groentinten, zijn koele, verfrissende, ontspannende en kalmerende kleuren. Zij komen goed tot hun recht in ruimtes met veel zonlicht, voor gestresste mensen of mensen met concentratieproblemen.

Pasteltinten zijn discrete, rustige en niet opdringerige kleuren, terwijl flitsende kleuren direct in het oog springen en daardoor veel aandacht krijgen.

Bij het kiezen van de juiste kleurtint moet je ook altijd goed letten op je meubels, de vloerbedekking en de stoffen die je gebruikt in de ruimte. Donker meubulair komt bijvoorbeeld beter tot zijn recht tegen een lichte muur en vice versa.

Projecten die ook interessant zijn

naar boven
HORNBACH