Mickey op de muur

Met ons sjabloon dat je enkel zelf nog hoeft te printen op het gewenste formaat, kun je heel gemakkelijk de omtrek van Mickey zijn hoofd maken. Zo ga je te werk:

  • Sjabloon afdrukken, uitknippen en de verschillende delen met elkaar verbinden;
  • het sjabloon nu aan de gewenste muur vastplakken met schilderstape;
  • aan de slag met een kleine verfroller en een muurverf in kleur naar keuze! Begin bij de randen van het sjabloon.

Download Mickey Sjabloon 760 x 840 mm (11 A4 pagina's) (PDF, 762 KB)

Download Mickey Sjabloon 1330 x 1120 mm (26 A4 pagina's) (PDF, 1.389 KB)

Download Mickey Sjabloon (PDF, 1.675 KB)

Mickey op de muur | HORNBACH!

Met het overschilderen van de muur, het gericht plaatsen van sjablonen en patronen bereik je met verf bijzonder effectieve effecten op je muren en plafonds. Je kunt ook moderne accenten aanbrengen door het gebruik van structuur- en effectverf.

Cirkels tekenen

Voor het voortekenen van een cirkel kun je een passer of een rond voorbeeld gebruiken als sjabloon, bijvoorbeeld een bord, emmer of op maat gesneden karton.

Grote cirkels kun je gemakkelijk voortekenen door in het midden van de denkbeeldige cirkel een spijker in te slaan, of daar een punaise te plaatsen. Daaraan knoop je een stuk touw, waar je aan het andere uiteinde een potlood bevestigt. Span de draad met het potlood en teken een cirkel.

Voor afplakken van cirkels plak je alleen de muur langs de lijn af. Gebruik hiervoor een sterk crêpe-achtig schilderstape, dat gemakkelijk langs bochten kan worden gelegd.

Je kunt de cirkels ook zonder afplakken schilderen: schilder hiervoor eerst met een fijne kwast de contouren van de cirkel en vul hem aansluitend in met een brede kwast.

Projecten die ook interessant zijn