0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 09-12-22 om 13:50 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Folie & tape


7 resultaten
MIOFOL Dakfolie 125 S 1,5 x 25 mtr
(4)
57,95 € * / Rol
(1,55 € * / m²)
Online bestellenReserveren & afhalen
MIOFOL Dampopen folie 125 G 1,5 x 25 mtr
(7)
54,49 € * / Rol
(1,45 € * / m²)
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Advies
Alles over zolderdak isolatie

Alles over zolderdak isolatie

Als je dak niet goed geïsoleerd is, kan er veel energie verloren gaan. Bekijk ons complete advies over dakisolatie! Kom meer te weten over de verschillende methoden van dakisolatie, de verschillende isolatiematerialen en ...meer

VAST-R Folie tape basic 75 mm x 25 m
(9)
12,95 € * / Rol
Online bestellenReserveren & afhalen
MIOFOL Dakfolie 125 AV 1,5 x 25 mtr
(4)
77,95 € * / Rol
(2,08 € * / m²)
Online bestellenReserveren & afhalen
POLYTEX 3 Dakfolie 1,5 x 25 mtr
(3)
78,95 € * / Rol
(2,11 € * / m²)
Online bestellenReserveren & afhalen
Noodraam folie 2 x 5 mtr
(3)
18,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
U hebt 7 van 7 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Dampopen folie en dakfolie tape koop je bij HORNBACH

Folie & tape . HORNBACH

Als je aan de slag bent gegaan om je huis goed te isoleren is het van belang dat het goed word afgewerkt. Hiervoor hebben wij afdichtingstape en afdichtingskit. Geheel eenvoudig aan te brengen en zorgt voor een beter resultaat op een lang termijn. Bij HORNBACH hebben we het juiste assortiment dampremmende folie & dampdoorlatende folie zodat jij altijd slaagt. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

Tape gebruiken

Het goed aan brengen van de tape en afdichtingskit is belangrijk voor de materialen. De producten van rockwool zijn allen eenvoudig in gebruik, maar mocht je toch nog ergens mee zitten of wil je meer informatie over de voordelen en het gebruik van de tape ? Kom dan langs in jouw HORNBACH vestiging en laat je informeren door ons vakkundig personeel.

Polystyreen platen installeren

Bekijk de projecthandleidingen over zolderdak isoleren. Hier leggen we je uit hoe je diverse projecten zelf aan kunt pakken! Of bekijk alle projecten voor je wanden en plafonds en laat je inspireren.

De beste afdichtingskit bestel je eenvoudig online

Wil je je afdichtingskit zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!
naar boven