0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 08-02-23 om 11:20 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Tochtstrips


9 resultaten
Top-artikel
FIX-O-MOLL Standard tochtstrip voor deuren zelfklevend transparant 46 mm x 1 m
Online bestellenReserveren & afhalen
FIX-O-MOLL Standard tochtstrip voor deuren zelfklevend wit 46 mm x 1 m
Fix-o-moll
(20)
10,89 € * / Stuks
(10,89 € * / m)
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Advies
Ramen en deuren isoleren

Ramen en deuren isoleren

Gemiddeld gaat 15% van de warmte van een huis verloren aan de ramen en deuren. Lees hier alles wat je moet weten over raam- en deurisolatie.

FIX-O-MOLL Universal deurafdichting zelfklevend wit 44 mm x 1 m
Fix-o-moll
(2)
7,49 € * / Stuks
(7,49 € * / m)
Online bestellenReserveren & afhalen
FIX-O-MOLL Premium tochtstrip voor deuren zelfklevend wit 54 mm x 1 m
Fix-o-moll
(1)
17,59 € * / Stuks
(17,59 € * / m)
Online bestellenReserveren & afhalen
ELLEN Dorpelstrip ARP aluminium 100 cm
Ellen
14,69 € * / Stuks
(14,69 € * / m)
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
U hebt 9 van 9 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Tochtstrips

Populaire filters in het assortiment Tochtstrips

Tochtstrips en tochtwering kopen bij HORNBACH

Dorpelprofiel tochtstrip . HORNBACH

Als het snel koud is in je huis dan kan het wezen dat het langs je ramen of deuren tocht. Je hebt dan de mogelijkheid om tochtwering aan te schaffen. Dit kan in de vorm van een tochtstrip maar ook in de vorm van andere tochtwerende middelen. Een tochtstrip is eenvoudig te plaatsen en houdt de tocht tegen. De tochtstrip is er in aluminium uitvoering en in pvc uitvoering. Zodra je de tochtwering geplaatst hebt is het merkbaar dat het minder tocht in je huis. HORNBACH biedt je een groot assortiment aan tochtweringen. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

De toepassing van tochtwering

Naast een tochtstrip voor je ramen heb je ook een tochtstrip voor bij de voordeur. De voordeur vangt vaak veel wind. Als je dan een tochtstrip bij de voordeur plaatst heb je minder kans dat de tocht langs de deur komt. Naast de tochtstrip is er ook tochtband. Deze zelfklevende band is eenvoudig te plaatsen op de plek waar veel tocht langs een buitendeur of binnendeur komt. Naast het plaatsen van tochtstrips kan ook raamdecoratie helpen bij het buiten houden van de koud. Als je meer wilt weten over tochtwering en hoe je ze moet plaatsen dan kun je langs komen in jouw HORNBACH vestiging zodat ons deskundig personeel je kan informeren over dit product.

Tochtwering voor jouw ramen en deuren

Begin jouw vandaag nog. Kom snel naar één van onze vestigingen of bestel tochstrips online. Wil je graag wat meer informatie? Lees alles over het isoleren van je ramen en deuren in onze projectpagina.

De beste tochtstrip bestel je eenvoudig online

Wil je je tochtstrip zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven