Onze Montageservice biedt je de onderstaande diensten aan voor werkzaamheden op het terras en in de tuin.

Bekijk alle werkzaamheden voor terras en de tuin

Tuinhuis en blokhut monteren

Tuinhuis en blokhut monteren Montageservice | HORNBACH

Voor iedereen die graag een tweede huis in de tuin wil hebben of een plaats waar hij zijn tuingereedschap en tuinmeubelen kan bewaren: laat je tuinhuis of blokhut opzetten door onze vakmensen! Je kunt je tuinhuis of blokhut met de opbouw ervan bestellen via onze Montageservice. Je huisje in het groen wordt inclusief standaardtoebehoren opgebouwd. Als het nodig is storten onze professionals ook een fundament of bestraten ze het vereiste tuinpad.

Carport en terrasoverkapping monteren

Carport en terrasoverkapping monteren Montageservice | HORNBACH

Laat je auto en andere voertuigen niet in de regen staan. Onze Montageservice biedt je een carport-opbouwservice. Laat je carport dus gewoon bouwen door onze professionals. Natuurlijk zorgen onze servicepartners voor een veilige verankering in de ondergrond. Zij staan ook voor je klaar voor het maken van een terrasoverkapping. Zodat je in de zomer een schaduwrijk plek in de tuin hebt waar je helemaal tot rust kunt komen.

Houten- of WPC terras aanleggen

Houten WPC terras aanleggen Montageservice | HORNBACH

Wil je genieten van het woonkamergevoel in de open lucht in de tuin? Terrasplanken van hout of WPC leggen dat kan onze Montageservice voor je doen. Als basis bouwen onze professionals ook de passende onderconstructie met hoogte-aanpassing. Indien vereist, kan ook een funderingslaag worden gemaakt.

Straatstenen en terrastegels leggen

Straatstenen, betontegels en terrastegels leggen

Zoals bekend leiden alle wegen naar Rome. Jouw tuinpad ook? Als je er nog geen hebt, kun je het door onze Montageservice laten bestraten. Straatstenen en tuintegels leggen staat op het programma van de Montageservice. Het maken van een ondergrond of het leggen in een kiezel/zandmengsel is een van de eenvoudigste opdrachten voor onze professionals. Indien gewenst kunnen ze de tegels ook in een mortelbed leggen.

Tuinscherm monteren

Tuinscherm en schutting monteren Montageservice | HORNBACH

Met of zonder sneeuwbesstruik, een draadomheining als bescherming tegen ongewenste bezoekers. Laat de draadomheinig, houten tuinschermen of schutting door de bij onze Montageservice aangesloten professionals monteren. Ook de vereiste aarde- en betonwerkzaamheden voor de fundamenten voeren onze servicepartners voor je uit.

Laat je project uitvoeren door een professional!

Heb je geen tijd om thuis te klussen? Of heb je niemand die je helpt bij het monteren van tuinhuis of terrasoverkapping? Met HORNBACH kun je je project tóch realiseren. Als je vragen hebt over onze Montageservice of je wilt hier gebruik van maken, dan kan je dit doen door contact op te nemen met jouw dichtstbijzijnde vestiging.

Geef bij je aanvraag de volgende informatie aan:

  • reden van het contact* (bijvoorbeeld algemene informatie, advies, opmeetverzoek)
  • gegevens over je dichtstbijzijnde HORNBACH vestiging*
  • persoonlijke gegevens (aanhef, titel, voornaam*, achternaam*)
  • adres (straat, huisnummer, toevoeging, postcode, plaats)
  • contactgegevens (e-mailadres*, telefoonnummer, mobiel nummer)

De medewerkers van jouw dichtstbijzijnde vestiging nemen per omgaande contact met je op.

De met * gemarkeerde gegevens hebben wij nodig om je aanvraag te kunnen verwerken. Je gegevens worden doorgestuurd naar de dichtstbijzijnde vestiging. Informatie daarover vind je in onze privacyverklaring.

Wij voeren ook deze projecten bij je uit