0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 765 - 78 90 - 00
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 27-06-22 om 00:47 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Info en tips voor verfspuitsystemen

Leestijd 3 min.
Spuitlak goed gebruiken | HORNBACH!

Het lang voor je uit geschoven renovatiewerk of dat creatieve project dat in je handen brandt - pak het nu aan! Met onze verfspuiten wordt het opbrengen van verf kinderspel en het resultaat gegarandeerd een blikvanger.

Spuiten in plaats van verven - je voordelen in één oogopslag

1. Optimale oppervlaktecoating

Gespoten en daardoor fijner gecoate oppervlakken zijn in tegenstelling tot traditioneel geschilderde oppervlakken te herkennen aan een grotere weerbestendigheid. De microfijne oppervlaktecoating is ook goed voor de hygiëne, een glad gecoat oppervlak kan beter worden gereinigd en de kleurfilm voorkomt de vorming van schimmels, vooral bij hout. Dankzij de innovatieve techniek van de verfspuiten bereik je perfecte dekkende kracht. In vergelijking met opbrengen met een kwast wordt met spuiten al na de eerste laag een gesloten, homogene kleurlaag bereikt. Bevestigd door iLf (Forschungs- und Entwicklungsgesellschaft mbH) Magdeburg.

2. Gebruik rondom het huis

Eén verfspuit - allerlei toepassingsmogelijkheden! Met onze spuitapparaten verfraai je niet alleen je binnen- en buitenwanden, je coat ook ramen, deuren, meubelen of je lakt je tuinhek. Ter bescherming en ter verfraaiing van verschillende voorwerpen kun je allerlei coatingmaterialen gebruiken, zoals muurverf, lak, houtbeschermingsmiddelen, grondverf, beits en oliën.

3. Gemakkelijk te hanteren

De verfspuitsystemen zijn eenvoudig te hanteren en reinigen. Door het Click&Paint-systeem kunnen bijvoorbeeld de verfgeleidende gedeeltes van de turbine worden gescheiden, waardoor snel en probleemloos reinigen en bijzonder snel van kleur wisselen mogelijk worden.

4. Tijdbesparing

In een directe vergelijking tussen verfspuiten en in de handel gebruikelijke kwasten is de tijdbesparing bij het gebruik van een verfspuit op grote vlakken bijzonder duidelijk. Maar ook bij het coaten van filigrane voorwerpen ben je vooral met een fijnspuitsysteem aanzienlijk sneller. Zelfs hoeken en moeilijk toegankelijke plaatsen die je met de kwast nauwelijks kunt bereiken, heb je met de exact in te stellen verfstraal in no time gebeitst of gelakt. Ook bij verfspuiten voor wanden en plafonds vervalt het moeizame voorschilderen van hoeken en randen met de kwast. In een procesgang wordt de verf snel en gelijkmatig dekkend opgespoten.

5. Schoon en een perfect resultaat

  • Geen druppen en geen geknoei.
  • Gelijkmatiger en dekkender verflaag na één verfdoorgang.
  • Schone kanten en hoeken door precies opbrengen van de verf.

Projecten die ook interessant zijn

naar boven
HORNBACH